Northman - «O Άνθρωπος από τον Βορρά» - Επικό τρέιλερ με Κίντμαν, Χοκ, Νταφόε

«O Άνθρωπος από τον Βορρά» είναι ένα επικό θρίλερ εκδίκησης που εξερευνά πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας Βίκινγκ πρίγκιπας προκειμένου να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του πατέρα του.

Northman - «O Άνθρωπος από τον Βορρά» - Επικό τρέιλερ με Κίντμαν, Χοκ,  Νταφόε

Από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Ρόμπερτ Έγκερς (Η Μάγισσα, Ο Φάρος) έρχεται «O Άνθρωπος από τον Βορρά» (Northman) με πρωταγωνιστές τους Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Νικόλ Κίντμαν, Ίθαν Χοκ, Γουίλεμ Νταφόε, Björk. Θα βγει στα ελληνικά σινεμά στις 28 Απριλίου.

Παραγωγοί: Λαρς Κνούντσεν, Μαρκ Χάφαμ, New Regency - Πρωταγωνιστούν: Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Νικόλ Κίντμαν, Ίθαν Χοκ, Γουίλεμ Νταφόε, Κλέις Μπανγκ, Björk.

Υπόθεση: Ένας νεαρός βίκινγκ πρίγκιπας ξεκινάει το μακρύ και επικίνδυνο ταξίδι που θα τον οδηγήσει στο μόνο πράγμα που έχει στον μου του: να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του. Ο Άμλεθ είναι ένας θρύλος της σκανδιναβικής μυθιστορίας, και είναι η δική του ιστορία που ενέπνευσε τον William Shakespeare στη συγγραφή του Άμλετ.

Ό,τι γνωρίζουμε για αυτόν περιλαμβάνεται στο τρίτο και τέταρτο βιβλίο του Gesta Danorum, ένα ιστορικό κείμενο που ολοκληρώθηκε στις αρχές του 13ου αιώνα, από τον πατριάρχη της δανικής ιστορίας Saxo Grammaticus. Τα γυρίσματα έγιναν στην Ιρλανδία και τη Βόρεια Ιρλανδία.