Το Spider-Man: No Way Home οπλίζει για δύο ακόμη γιγαντιαία ρεκόρ στο box office (pic)

Η τρίτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Holland συνεχίζει την ισοπεδωτική της πορεία.

Το Spider-Man: No Way Home οπλίζει για δύο ακόμη γιγαντιαία ρεκόρ στο box office (pic)

Στο πέμπτο του «Παρασκευοσαββατοκύριακο», το Spider-Man: No Way Home γέμισε τα ταμεία με άλλα 20.8 εκατομμύρια. Συνολικά, μέσα σε 31 μέρες και μόνο στην Βόρεια Αμερική, η ταινία έχει αποφέρει έσοδα 698.7 εκατομμύρια και πιθανότατα σήμερα θα ξεπεράσει τα 700 εκατομμύρια του Black Panther για να γίνει η τέταρτη πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών εγχώρια.

Κοιτάζοντας την παγκόσμια εικόνα, η νέα περιπέτεια του ανθρώπου-αράχνη έχει ξεπεράσει στο box office τα $1.6 δισεκατομμύρια και όπως σας έχουμε ενημερώσει είναι ήδη η όγδοη πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών. Αναλυτικότερα, στα 698.7 εκατομμύρια της Αμερικής, έρχονται να προστεθούν τα 926.3 εκατομμύρια του box office των υπόλοιπων χωρών, με το άθροισμα να αγγίζει τα 1.625 δισεκατομμύρια.

Πλέον, λοιπόν, πέρα από την τέταρτη θέση στην Αμερικανική αγορά, η ταινία των Marvel και Sony βρίσκεται σε τροχιά για να σπάσει ξανά ρεκόρ και στο παγκόσμιο box office. Συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα η ταινία θα ξεπεράσει -εκτός εξαιρετικού απρόοπτου- τα $1.663 δις του The Lion King, καθώς και τα $1.67 δις του Jurassic World. Το αποτέλεσμα;

Το Spider-Man: No Way Home θα γίνει η 6η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών, όσον αφορά τις εισπράξεις στο box office. Σε όλα αυτά μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία δεν έχει προβληθεί ακόμη στην Κίνα. Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε πληθυσμό χώρα του πλανήτη, η οποία πάντα αλλάζει ριζικά την εικόνα του box office. Το που μπορεί να φτάσει, λοιπόν, το No Way Home είναι πραγματικά αξιοπερίεργο.