Μάικλ Κίτον: Και στο «Batgirl» ως Batman! (vid)

Ο Μάικλ Κίτον θα πρωταγωνιστήσει ως Batman και στην ταινία «Batgirl»

Μάικλ Κίτον: Και στο «Batgirl» ως Batman! (vid)

Ένας από τους πιο αγαπημένους κινηματογραφικούς Batman δεν είναι άλλος από εκείνον του Μάικλ Κίτον στις ταινίες του Τιμ Μπάρτον. Και το ευχάριστο είναι πως και για τον ίδιον είναι ένας από τους αγαπημένους του ρόλους, κάτι που με αρκετή χαρά θα ξαναπαίξει αρκετά σύντομα.

Ήδη γνωρίζουμε πως ο Κίτον θα ξαναφορέσει την στολή του Σκοτεινού Ιππότη στην επερχόμενη ταινία «The Flash» του Άντι Μουσιέτι, αλλά αυτή δεν θα είναι η μόνη φορά που θα το κάνει. Σύμφωνα με πληροφορίες από το The Wrap ο Κίτον οι φήμες που τον ήθελαν να ξαναπαίξει τον ρόλο του Batman και στο «Batgirl» είναι τελικά πραγματικές, αλλά πέρα από αυτό δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως με ποιον τρόπο θα εμφανιστεί στην ταινία ή αν θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το μόνο που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι στην ταινία «The Flash», η οποία εμπνεύστηκε το σενάριό της από το κόμικ «Flashpoint», ο Flash πάει πίσω στο παρελθόν για να αλλάξει κάποια γεγονότα με αποτέλεσμα να φέρει το χάος και στο παρόν του DCEU, κάτι που φαίνεται πως θα αλλάξει τον Batman του Μπεν Άφλεκ (ο οποίος εμφανίζεται κι αυτός στην ταινία) με εκείνον του Μάικλ Κίτον, ενώνοντας έτσι τα διάφορα πολυσύμπαντα του DCEU. Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα για να μάθουμε τελικά τι ακριβώς συμβαίνει μιας και το «The Flash» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2022.

Πάντως ο Batman δεν είναι ο μοναδικός ρόλος του Μάικλ Κίτον σε υπερηρωική ταινία. Τον είδαμε και στο «Spider-Man: Επιστροφή στον Τόπο του» στον ρόλο του Εντριαν Τουμς (aka The Vulture), έναν ρόλο που θα ξαναπαίξει και στην επερχόμενη ταινία «Morbius».

Πηγή: flix.gr