Επιστροφή στο Χόγκουαρτς με το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Φανταστικά Ζώα:Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ»

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ» προσπαθεί να μας κάνει να πιστέψουμε και πάλι στην μαγεία των ταινιών του Χάρι Πότερ.

 Επιστροφή στο Χόγκουαρτς με το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Φανταστικά Ζώα:Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ»

H αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό τα πράγματα στον Μαγικό Κόσμο του Χάρι Πότερ δεν ήταν και τόσο ευχάριστα. Μετά και την τελευταία ταινία «Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» και τα όσα συνέβησαν με τις δηλώσεις της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, πολύς κόσμος πιστεύει πως η μαγεία έχει αρχίσει να χάνεται.

Η Warner όμως προσπαθεί να αποδείξει ακριβώς το αντίθετο τη νέα ταινία «Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ» η όποια θέλει να ανάψει και πάλι εκείνη την φλόγα και την αγάπη μας για την μαγεία και να μας κάνει και πάλι να πιστέψουμε σε αυτήν. Και αν δούμε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ίσως τελικά τα καταφέρει.

Η ταινία, η οποία για άλλη μια φορά είναι σκηνοθετημένη από τον Ντέιβιντ Γέιτς, χτυπά στη νοσταλγία και μας μεταφέρει πίσω στο Χόγκουαρτς καθώς ο Νιουτ Σκαμάντερ και ο Ντάμπλντορ ετοιμάζουν να μαζέψουν μια ομάδα για να αντιμετωπίσουν τον Γκρίντελβαλντ και τους μάγους τους. Στο τρέιλερ βλέπουμε ξανά αγαπημένες τοποθεσίες αλλά και για πρώτη φορά τον Μαντς Μίκελσεν, που αντικατέστησε τον Τζόνι Ντεπ, στον ρόλο του Γκρίντελβαλντ.

Πρόκειται για ένα γεμάτο και αρκετά διασκεδαστικό τρέιλερ το οποίο καταφέρνει να πετύχει το σκοπό του και να μας δείξει πως η μαγεία δεν έχει πεθάνει. Ελπίζουμε μόνο να το αποδείξει και η ταινία όταν κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2022. Για την ώρα απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω.

Πηγή: flix