Νέες ταινίες: The Hand of God, Ghostbusters: Legacy, Η Γαλλική Αποστολή

Οι νέες ταινίες που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου (2/12).

Νέες ταινίες: The Hand of God, Ghostbusters: Legacy, Η Γαλλική Αποστολή

Λίγες οι νέες κυκλοφορίες στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα, από την Πέμπτη (2/12). Η δραματική ταινία ενηλικίωσης του Πάολο Σορεντίνο, η κινηματογραφική συνέχεια του franchise του Ghostbsuters και η δυναμική επιστροφή του Γουές Άντερσον ξεχωρίζουν. Αναλυτικά:

The Hand of God

Δραματική (2021)
Διάρκεια: 130'
Σκηνοθεσία: Πάολο Σορεντίνο
Παίζει: Φιλίπο Σκότι, Τόνι Σερβίλο, Μάρλον Τζούμπερτ, Τερέσα Σαπονάντζελο

Ο Φαμπιάνο Σκίζα ενηλικιώνεται στη Νάπολη της δεκαετίας του ’80, όταν ο Αργεντίνος σούπερ σταρ Ντιέγκο Μαραντόνα παίρνει μεταγραφή για την ποδοσφαιρική ομάδα της.

Η Νύμφη του Νερού

Δραματική (2020)
Διάρκεια: 91'
Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Πέτζολντ
Παίζουν: Πόλα Μπέερ, Φραντς Ρογκόφσκι, Μαριάμ Ζαρέε

Η Ουντίνε είναι ιστορικός και κάνει ξεναγήσεις για την αστική ανάπτυξη του Βερολίνου. Όταν ο άντρας με τον οποίο είναι ερωτευμένη την εγκαταλείπει ξαφνικά, ένας καινούργιος εισβάλλει στη ζωή της, παρασύροντάς την σε ένα ρομάντζο γεμάτο εκπλήξεις.

Ghostbusters: Legacy

Περιπέτεια (2021)
Διάρκεια: 124'
Σκηνοθεσία: Τζέισον Ράιτμαν
Παίζουν: Φιν Γουλφχαρντ, Κάρι Κουν, ΜακΚένα Γκρέις, Πολ Ραντ

Όταν μια μητέρα με τα δυο της παιδιά μετακομίσουν στο πατρικό τους σε μια κωμόπολη της Οκλαχόμα, θα ανακαλύψουν την απρόσμενη σχέση τους με τους κάποτε διάσημους Νεοϋρκέζους κυνηγούς φαντασμάτων.

Η Γαλλική Αποστολή

Δραματική (2021)
Διάρκεια: 107'
Σκηνοθεσία: Γουές Άντερσον
Παίζουν: Μπιλ Μάρεϊ, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Τίλντα Σουίντον, Λεά Σεϊντού, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Τζέφρι Ράιτ, Ματιέ Αμαλρίκ

Σε μια φανταστική μικρή γαλλική πόλη, ο αρχισυντάκτης μιας αγγλόφωνης τοπικής εφημερίδας πεθαίνει απροσδόκητα. Τότε οι αρθρογράφοι συγκεντρώνονται για να αποφασίσουν πώς θα του αποτίσουν φόρο τιμής, την ώρα που «ζωντανεύουν» στην οθόνη οι ιστορίες των κειμένων στο οριστικά τελευταίο φύλλο της έκδοσης.

Κλίφορντ Ο Κόκκινος Σκύλος

Animation (2021)
Διάρκεια: 96'
Σκηνοθεσία: Γουόλτ Μπέκερ

Έχοντας μείνει για λίγες μέρες υπό την επίβλεψη του καλοπροαίρετου, αλλά ανεύθυνου θείου της Κέισι, η μικρή Έμιλι θα συναντήσει έναν αλλόκοτο διασώστη απροστάτευτων ζώων και ένα κουτάβι με κόκκινο τρίχωμα, τον Κλίφορντ. Το σκυλάκι θα τρυπώσει στο σακίδιό της, θα φτάσει στο σπίτι της και την επόμενη μέρα θα έχει αποκτήσει γιγαντιαίες διαστάσεις.

Οι κινηματογράφοι λειτουργούν ως αμιγείς χώροι και δέχονται θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

*Οι ταινίες κυκλοφορούν στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου (2/12)