Το νέο trailer του Spider-Man: No Way Home έχει τα πάντα εκτός από αυτά που περιμέναμε!

Δείτε το νέο trailer της ταινίας Spider-Man: No Way Home - Είναι εδώ και έχει τα πάντα εκτός από αυτά που περίμενε όλος ο κόσμος.

Το νέο trailer του Spider-Man: No Way Home έχει τα πάντα εκτός από αυτά που περιμέναμε!

Επιτέλους, μετά από μερικά 24ωρα αναμονής το νεότερο trailer του Spider-Man: No Way Home που κουβαλούσε τόσο hype στις πλάτες του, είναι εδώ και έχει τα πάντα εκτός από αυτά που περίμενε όλος ο κόσμος.

Μάλλον οι φήμες που θέλανε τη Sony Pictures να έχει τον τελευταίο λόγο στις "αποκαλύψεις" πριν την πρεμιέρα ισχύουν και όσοι περίμεναν να δουν τους Tobey Maguire και Andrew Garfield να επιστρέφουν, καλύτερα να καθίσουν στις θέσεις τους.

Άφαντοι οι Spider-Men που ακούγονται τόσο έντονα ότι θα συμμετέχουν στο "No Way Home" από το trailer, το οποίο παρόλα αυτά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εμφάνισής του λόγω της εισβολής του Multiverse. Ωστόσο αποκάλυψε πλήρως τους villains που θα συμμετέχουν από τρία διαφορετικά σύμπαντα και δεν έχουμε απαρτία των Sinister Six αλλά κάτι που θα τους...θυμίζει. Ο Doc Ock του Alfred Molina εμφανίζεται περισσότερο από όλους και ανακαλύπτει πως αυτός δεν είναι ο Peter Parker του, επίσης βλέπουμε τον Green Goblin με το voice over του Willem Dafoe, τη νέα εμφάνιση του Jamie Foxx ως Electro, τον Sandman του Thomas Hayden Church και τον Lizard του Rhys Ifans.

Με τον Peter Parker του Tom Holland να αποτελεί δημόσιο κίνδυνο πλέον και να έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητά του, ζητάει τη βοήθεια του Doctor Strange του Benedict Cumberbatch. Ένα ξόρκι όμως πηγαίνει εντελώς στραβά και ανοίγει τις πύλες της κολάσεως ή καλύτερα του Multiverse και από αυτό ξεπηδούν οι κακοί των προηγούμενων δύο franchises του Spider-Man και του The Amazing Spider-Man. Τώρα με τους κακούς να εμφανίζονται κανονικά είναι δυνατόν να λείπουν και οι...αντίστοιχοι Spider-Men; Τελικά το χειρότερα κρατημένο μυστικό της Marvel Studios θα παραμείνει ως έχει μέχρι την πρεμιέρα του No Way Home.

Μια από τις σκηνές που κλέβουν την παράσταση παραλληλίζεται με το The Amazing Spider-Man 2 και τον θάνατο της Gwen Stacy της Emma Stone. Ένα παρόμοιο σκηνικό συμβαίνει και στο No Way Home με τον Holland να προσπαθεί να πιάσει την MJ της Zendaya που πέφτει στο κενό. Θα τα καταφέρει;

πηγή: unboxholics