«Don't Look Up»: Το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Netflix με ΝτιΚάπριο και Λόρενς!

Δείτε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Netflix, «Don't Look Up», με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Τζένιφερ Λόρενς 

«Don't Look Up»: Το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Netflix με ΝτιΚάπριο και Λόρενς!

Τρία χρόνια μετά το «Vice», την ταινία η οποία αφηγείται την συναρπαστική ζωή και τα έργα του αμφιλεγόμενου Αντιπροέδρου των ΗΠΑ επί Προεδρίας Τζορτζ Μπους, Ντικ Τσένεϊ, με τη γνωστή πια, πληθωρική ή και χειριστική τακτική του, ο Άνταμ ΜακΚέι επιστρέφει στην κωμωδία με μια πιο sci-fi προσέγγιση και με ένα εξαιρετικά λαμπερό καστ.

Στην ταινία «Don’t Look Up», η Τζένιφερ Λόρενς - που μόλις ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί, στην πραγματικότητα αυτή τη φορά - και ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο υποδύονται ένα ζευγάρι αστρονόμων, την Κέιτ Ντιμπιάσκι και τον Δρ. Ράνταλ Μίντι, ταγμένων στο να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για την απειλή ενός κομήτη που πλησιάζει στη Γη. Το καστ συμπληρώνουν οι Μέριλ Στριπ (στο ρόλο της Προέδρου των Η.Π.Α.), Τζόνα Χιλ (στο ρόλο του γιου της), Κέιτ Μπλάνσετ, Τάιλερ Πέρι, Ρομπ Μόργκαν, Μαρκ Ράιλανς, Ρον Πέρλμαν, Τίμοθι Σαλαμέ, Αριάνα Γκράντε, Kid Cudi, Χάιμες Πατέλ, Μέλανι Λίνσκι, Μάικλ Τσίκλις, Τόμερ Σίσλεϊ και ο Κρις Εβανς.

Η ταινία θα προβληθεί από τις 10 Δεκεμβρίου σε περιορισμένο κύκλωμα κινηματογράφων και από τις 24 Δεκεμβρίου στο Netflix - φυσικά, ως οσκαρικό φαβορί. Δείτε το καινούργιο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, προϊδεάζει για χιούμορ που ζηλεύει τον «Dr. Strangelove».

Πηγή: flix.gr