Νέες ταινίες: Eternals, Συνέβη στο Σόχο, Red Notice

Οι νέες ταινίες που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους από την Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου (4/11).

Νέες ταινίες: Eternals, Συνέβη στο Σόχο, Red Notice

Ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες στις κινηματογραφικές αίθουσες έρχονται από την Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου (4/11). Από το καινούργιο κεφάλαιο στο υπερηρωικό σύμπαν της Marvel από την οσκαρική Κλόι Ζάο, στη νέα κινηματογραφική απόπειρα του Έγκνταρ Ράιτ με πρωταγωνίστρια την Άνια Τέιλορ - Τζόι, μέχρι την κατασκοπική περιπέτεια με την πρωταγωνιστική τριπλέτα των Ντουέιν Τζόνσον, Γκαλ Γκαντότ, Ράιαν Ρέινολντς. Αναλυτικά:

Eternals

Περιπέτεια (2021)
Διάρκεια: 157'
Σκηνοθεσία: Κλόι Ζάο
Παίζουν: Τζέμα Τσαν, Ρίτσαρντ Μάντεν, Αντζελίνα Τζολί, Σάλμα Χάγιεκ, Κιτ Χάρινγκτον

Οι παντοδύναμοι Αιώνιοι καλούνται να προστατέψουν την ανθρωπότητα από τους εξωγήινους Παράταιρους, οι οποίοι επανεμφανίζονται μετά από έναν παγκόσμιο σεισμό, που όμως κρύβει ακόμα απειλητικότερα μυστικά.

Συνέβη στο Σόχο

Θρίλερ (2021)
Διάρκεια: 116'
Σκηνοθεσία: Έντγκαρ Ράιτ
Παίζουν: Τόμασιν ΜακΚένζι, Άνια Τέιλορ - Τζόι, Ματ Σμιθ, Νταϊάνα Ριγκ

Η νεαρή Ελοΐζ, παθιασμένη με τα 60s, μετακομίζει στο πολύβουο Λονδίνο κυνηγώντας μια καριέρα σχεδιάστριας μόδας. Με έναν μαγικό τρόπο θα συναντήσει το «είδωλο» της κοπέλας που έμενε στο ίδιο νοικιασμένο δωμάτιο έξι δεκαετίες πριν και θα ταξιδέψει μαζί του στη σκοτεινή πλευρά του swinging London.

Red Notice

Περιπέτεια (2021)
Διάρκεια: 115'
Σκηνοθεσία: Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ
Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Γκαλ Γκαντότ, Ράιαν Ρέινολντς

Ένας ειδικός πράκτορας του FBI προσπαθεί να συλλάβει τον μεγαλύτερο κλέφτη έργων τέχνης, ο οποίος έχει βάλει στόχο ένα από τα πολύτιμα τρία «αβγά της Κλεοπάτρας». Και τους δυο τους, όμως, τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη…

Το Βιβλίο της Εικόνας

Σινεφίλ (2018)
Διάρκεια: 88'
Σκηνοθεσία: Ζαν-Λικ Γκοντάρ

Ο Ζαν-Λικ Γκοντάρ σχολιάζει τα αδιέξοδα του σύγχρονου πολιτισμού, εστιάζοντας στην παντοδυναμία της εικόνας και τη σχέση του δυτικού με τον αραβικό κόσμο.

Το Ταξίδι

Δραματική (2020)
Σκηνοθεσία: Αμάντα Κέρνελ

Διάρκεια: 94'
Παίζουν: Άνε Νταλ Τορπ, Σβέριρ Γκούντνασον, Τρόι Λούντκβιστ, Τιντίν Πόγκατς Σάρι

Μετά από ένα διαζύγιο, η Άλις δεν έχει δει τα δυο μικρά παιδιά της εδώ και μήνες, καθώς περιμένει την ετυμηγορία της επιμέλειας. Όταν καταλαβαίνει πως αυτή θα είναι εις βάρος της, τα απάγει και καταφεύγει από τη Σουηδία στα Κανάρια Νησιά.

Πίτερ Ράμπιτ: Ο Λαγός το 'Σκασε

Περιπέτεια (2021)
Διάρκεια: 93'
Σκηνοθεσία: Γουίλ Γκλουκ
Παίζουν: Ντόναλ Γκλίζον, Ρόουζ Μπερν, Ντέιβιντ Ογιέλοουο

Μετά το γάμο του Τόμας και της Μπι, ο Πίτερ Ράμπιτ νιώθει ανιαρή την καθημερινότητα της φάρμας και αναζητά νέες συγκινήσεις στην πολύβουη πόλη. Εκεί θα γνωριστεί με μια ομάδα ύποπτων ζώων, η οποία θα τον παρασύρει στην παρανομία.

Ο Τσαρλατάνος

Δραματική (2020)
Διάρκεια: 118'
Σκηνοθεσία: Ανιέσκα Χόλαντ
Παίζουν: Ιβάν Τρόγιαν, Γιουράι Λόι, Γιαροσλάβα Ποκορνά

Η άνοδος και η πτώση του βοτανολόγου και αντισυμβατικού θεραπευτή Γιαν Μικολάσεκ, ο οποίος το 1957, μετά το θάνατο του προστάτη του και προέδρου της Τσεχοσλοβακίας Αντονίν Ζαποτότσκι, έπεσε στη δυσμένεια του κομμουνιστικού καθεστώτος.

Ερμιτάζ - Η Δύναμη της Τέχνης

Ντοκιμαντέρ (2019)
Διάρκεια: 90'
Σκηνοθεσία: Μισέλ Μέιλι

Η ιστορία του μουσείου Ερμιτάζ και η σχέση του τόσο με την Αγία Πετρούπολη όσο και με τα σημαντικά γεγονότα της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας.

200 Μέτρα

Δραματική (2020)
Διάρκεια: 96'

Σκηνοθεσία: Αμίν Ναϊφέ
Παίζουν: Αλί Σουλιμάν, Άννα Ουντερμπέργκερ, Λάνα Ζρέικ

Ένας πατέρας φτάνει στα άκρα για να δει το παιδί του που παθαίνει ατύχημα, όταν για ασήμαντη αφορμή του απαγορεύεται να περάσει το τείχος στη Λωρίδα της Γάζας.

Οι ταινίες κυκλοφορούν από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου (4/11) στους κινηματογράφους.