Dune: Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνέχεια της ταινίας! (pic)

Μετά από ένα επιτυχημένο άνοιγμα στο box office, η αγωνία αρκετών φαν έφτασε στο τέλος της, με την Warner να ανακοινώνει και επίσημα το σίκουελ του «Dune»

Dune: Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνέχεια της ταινίας! (pic)

Η ευχή πολλών θαυμαστών της ταινίας του Ντενί Βιλνέβ έγινε πραγματικότητα, καθώς ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα πως το επιτυχημένο sci-fi έπος «Dune» πρόκειται να αποκτήσει δεύτερο μέρος.

Μέσω Twitter και με μια λιτή ανακοίνωση, η συνεργάτιδα της Warner και εταιρεία πίσω από το «Dune» Legendary, δήλωσε πως: «Αυτό ήταν μόνο η αρχή... Ευχαριστούμε όλους όσους έχουν βιώσει την εμπειρία του "Dune" έως τώρα, αλλά και όσους πρόκειται να το κάνουν τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε το ταξίδι!».

Για να πάρει το σίκουελ το πράσινο φως χρειάστηκε πρώτα το «Dune» να τεσταριστεί στο box office, όπου τα πήγε κάθε άλλο παρά άσχημα. Παγκοσμίως έχει φτάσει τα 236 εκατομμύρια δολάρια, έχοντας προηγουμένως σημειώσει άνοιγμα 40,1 εκατ. Καμία άλλη ταινία της Warner δεν είχε καταφέρει τέτοιο πρώτο τετραήμερο φέτος, ενώ θετικά επέδρασε επίσης το γεγονός πως δούλεψε η ταυτόχρονη πρεμιέρα του sci-fi στο HBO Max. Σχεδόν 2 εκατ. χρήστες νοίκιασαν το «Dune» από το σπίτι, αριθμός διόλου ευκαταφρόνητος. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Legendary το παραπάνω πλάνο δεν θα επαναληφθεί στο δεύτερο μέρος, το οποίο δρομολογείται για αρχικά αποκλειστική διανομή στους κινηματογράφους, προτού διατεθεί σε streaming.

Πηγή: athinorama.gr