Τζέιμς Μποντ: Σάρωσε στην πρεμιέρα το «No Time Τo Die»! (vid)

Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, «No Time To Die» ξεκίνησε στην Ελλάδα με το εντυπωσιακό νούμερο των 17.326 εισιτήριων

Τζέιμς Μποντ: Σάρωσε στην πρεμιέρα το «No Time Τo Die»! (vid)

Ο Τζέιμς Μποντ επέστρεψε με το «No Time to Die» στις κινηματογραφικές αίθουσες και μαζί του έφερε και την… άνοιξη. Η ταινία έκανε πρεμιέρα χτες στην Ελλάδα και μέσα σε μια μέρα έκοψε το εντυπωσιακό νούμερο των 17.326 εισιτήριων (μαζί με τις μεταμεσονύχτιες προβολές της Τετάρτης). Από αυτό το νούμερο το 34% έγινε στα θερινά.

Για αναφορά η πρώτη ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ, το «Casino Royale» όταν κυκλοφόρησε το 2006 είχε κάνει 19.000 εισιτήρια στην Ελλάδα την πρώτη μέρα. Το «No Time to Die» παίζει σε 248 αίθουσες σε ολόκληρη την Ελλάδα και μάλιστα με διάρκεια που δεν επιτρέπει δεύτερη προβολή της ταινίας ανά αίθουσα.

Αναμένουμε την Δευτέρα και την επίσημη ανακοίνωση για το ελληνικό box office για να δούμε και το συνολικό αριθμό εισιτήριων του «No Time to Die» για το τετραήμερο.

Θυμίζουμε εδώ πως το Νοέμβριο του 2015, το πρώτο τετραήμερο προβολών του, το «Spectre» είχε κόψει 166.068 εισιτήρια, ενώ ακόμη πιο πίσω, το «Skyfall» το 2012 είχε ανοίξει το τετραήμερο με 165.301 εισιτήρια.

Στη Μεγάλη Βρετανία, την πρώτη μέρα προβολής του σε 772 αίθουσες (το μεγαλύτερο άνοιγμα ever - μέχρι πρότινος το ρεκόρ κρατούσε το «Star Wars: The Rise Of Skywalker» το 2019 με 744 αίθουσες), το «No Time to Die» συγκέντρωσε εισπράξεις 4.89 εκατομμύρια λίρες ενώ αναμένεται πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα φτάσει συνολικά τα 20 εκατομμύρια λίρες.

Πηγή: flix.gr