The Tragedy of Macbeth: Ατμοσφαιρικό πρώτο trailer με Washington στη νέα ταινία του Joel Coen

Μια διαφορετική, τραχιά και R-rated σαιξπηρική βερσιόν έρχεται στο Apple TV+ - Mε ενδιαφέρον αναμένεται η νέα ταινία «The Tragedy of Macbeth» με πρωταγωνιστή τον Denzel Washington

 The Tragedy of Macbeth: Ατμοσφαιρικό πρώτο trailer με Washington στη νέα ταινία του Joel Coen

Η Apple κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του "The Tragedy of Macbeth" της νέας ταινίας του Joel Coen ο οποίος δοκιμάζεται...solo στη σκηνοθεσία για πρώτη φορά αφότου χώρισαν οι δρόμοι επαγγελματικά με τον αδερφό του, Ethan Coen. Με την πινελιά της Α24 στην παραγωγή, να δίνει μια άλλη τραχιά και σοβαρή χροιά στη νέα αυτή απόδοση του κλασικού έργου του Σαίξπηρ, εδώ πρωταγωνιστούν οι οσκαρικοί Denzel Washington και Frances McDormand ως Lord Macbeth και Lady Macbeth αντίστοιχα.

Επίσης συναντάμε τους: Brendan Gleeson ως King Duncan, Harry Melling ως Malcolm, Corey Hawkins και Kathryn Hunter.

Ο Joel Coen έχει περιγράψει την δική του βερσιόν του Μάκβεθ ως "θρίλερ" και σίγουρα το trailer αφήνει τέτοια vibes, ενώ αξίζει αναφέρουμε πως είναι R-rated.

Την πανέμορφη και απόκοσμη ασπρόμαυρη φωτογραφία ανέλαβε ο Bruno Delbonnel, που δούλεψε επίσης στα The Ballad of Buster Scruggs, "Paris, je t'aime" και "Inside Llewyn Davis". Στη μουσική συναντάμε και πάλι τον Carter Burwell όπως σχεδόν σε κάθε ταινία των αδερφών Coen, εκτός των O Brother Where Art Thou? και Inside Llewyn Davis.

Το The Tragedy of Macbeth θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου 2021 και λίγο αργότερα στις 14 Ιανουαρίου 2022 θα προβάλλεται μέσω του Apple TV Plus.

πηγή: unboxholics