Νέες ταινίες: Μπλε Βάλτος, Δρόμος από Πάγο, Εξαφάνιση Ανηλίκου

Οι νέες ταινίες που κυκλοφορούν από την Πέμπτη (23/9) στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Νέες ταινίες: Μπλε Βάλτος, Δρόμος από Πάγο, Εξαφάνιση Ανηλίκου

Λίγες αλλά ενδιαφέρουσες νέες κυκλοφορίες μας επιφυλάσσει αυτή η Πέμπτη (23/9) στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες. Από το επίκαιρο δράμα του Τζάστιν Τσον με την Αλίσια Βικάντερ, στην κινηματογραφική επιστροφή του Λίαμ Νίσον στην περιπέτεια, μέχρι το θρίλερ του Κριστιάν Καριόν με τους Τζέιμς ΜακΑβόι και Κλερ Φόι. Αναλυτικά:

Μπλε Βάλτος

Δραματική (2021)
Διάρκεια: 117'
Σκηνοθεσία: Τζάστιν Τσον
Παίζουν: Τζάστιν Τσον, Αλίσια Βικάντερ, Σίντνεϊ Κοβάλσκι, Αλτόνιο Τζάκσον

Ο Αντόνιο είναι ένας Αμερικανοκορεάτης που μεγάλωσε στη Λουιζιάνα, εργάζεται ως tattoo artist και προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά του καθώς απειλείται με άμεση απέλαση.

Μια Τετάρτη του Μαΐου

Δραματική (2015)
Διάρκεια: 102'
Σκηνοθεσία: Βαχίντ Τζαλιλβάντ
Παίζουν: Νίκι Καρίμι, Αμίρ Αγκάι, Σαχάρ Αχμαντπούρ, Μιλάντ Γιαζντανί

Ένας άγνωστος ευεργέτης βάζει αγγελία σε εφημερίδα προσφέροντας οικονομική βοήθεια σε όποιον μπορεί να αποδείξει ότι την έχει πραγματικά ανάγκη. Τη μέρα της επιλογής η τεράστια συγκέντρωση του πλήθους θα επιφέρει την επέμβαση της αστυνομίας.

Ένας Θρίαμβος

Κωμωδία (2020)
Σκηνοθεσία: Εμανουέλ Κουρκόλ
Παίζουν: Καντ Μεράντ, Νταβίντ Αγιάλα, Λαμίν Σισοκό, Σοφιάν Καμές, Πιέρ Λοτάν

Ο Ετιέν είναι ένας άνεργος ηθοποιός που δουλεύει ως υπεύθυνος θεατρικού εργαστηρίου σε μια φυλακή. Εκεί μαζεύει έναν ασυνήθιστο θίασο από κρατούμενους για να ανεβάσουν το «Περιμένοντας τον Γκοντό», μια επιτυχία με απρόσμενες συνέπειες.

Εκρηκτικό Κοκτέιλ

Περιπέτεια (2021)
Διάρκεια: 114'
Σκηνοθεσία: Ναβότ Παπουσάντο
Παίζουν: Κάρεν Γκίλαν, Λένα Χίντι, Άντζελα Μπάσετ, Μισέλ Γεό, Κάρλα Γκουτζίνο

Ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της, η οποία την εγκατέλειψε όταν η ίδια ήταν έφηβη, η Σαμ έχει εξελιχθεί σε υποδειγματική επαγγελματία δολοφόνο. Όταν, όμως, αποφασίσει να βάλει τη ζωή μιας οκτάχρονης πάνω από τα συμφέροντα της Φίρμας, της εγκληματικής οργάνωσης των προϊσταμένων της, θα έρθει αντιμέτωπη με όλο το αμαρτωλό παρελθόν της.

Δρόμος από Πάγο

Περιπέτεια (2021)
Διάρκεια: 109'
Σκηνοθεσία: Τζοναθαν Χένσλι
Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Μάρκους Τόμας, Λόρενς Φίσμπερν

Μια έκρηξη σ’ ένα ορυχείο διαμαντιών του καναδικού Βορρά εγκλωβίζει δεκάδες εργάτες. Για να σωθούν πρέπει να μεταφερθεί ως εκεί ο κατάλληλος εξοπλισμός διά μέσου του επικίνδυνου «δρόμου από πάγο». Τρία φορτηγά ξεκινούν έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο, αλλά και τα σχέδια όσων προκάλεσαν το «ατύχημα».

Εξαφάνιση Ανηλίκου

Θρίλερ (2021)
Διάρκεια: 95'
Σκηνοθεσία: Κριστιάν Καριόν
Παίζουν: Τζέιμς ΜακΑβόι, Κλερ Φόι, Τομ Κάλεν, Γκάρι Λιούις

Μοναχικός και εργασιομανής σε βαθμό που του στοίχισε το γάμο του, ο Εντ μαθαίνει από την πρώην σύζυγό του πως ο εφτάχρονος γιος τους εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής. Συνειδητοποιώντας πως η αστυνομία κινείται αργά και χωρίς αποτέλεσμα για την ανεύρεσή του, ξεκινά μια απέλπιδα προσπάθεια να τον φέρει πίσω μόνος του.

No Heroes

Ντοκιμαντέρ (2020)
Διάρκεια: 92'
Σκηνοθεσία: Γιώργος Βιτσαρόπουλος

Ένα κινηματογραφικό πορτρέτο των δραστηριοτήτων του Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Ανάπηρων Μαρούσι (ΑΣΚΑ) και συγκεκριμένα της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

*Οι ταινίες προβάλλονται στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου (23/9).