«Η Ιστορία της Αθήνας»: Ένα συναρπαστικό βιωματικό ταξίδι στην Ταινιοθήκη

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Φωτόγραμμα παρουσιάζει στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαδραστικού 3D κινηματογράφου «Η Ιστορία της Αθήνας».

«Η Ιστορία της Αθήνας»: Ένα συναρπαστικό βιωματικό ταξίδι στην Ταινιοθήκη

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Φωτόγραμμα με δέκα χρόνια τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης στον τομέα του διαδραστικού κινηματογράφου, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ροή των επισκεπτών στην Αθήνα και κυρίως το ενδιαφέρον τους για την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης, αναζήτησε έναν νέο σύγχρονο τρόπο προσέγγισης και διάδοσης της ιστορίας της Αθήνας.

Έτσι δημιουργήθηκε ένα ψυχαγωγικό διαδραστικό show που ταξιδεύει βιωματικά θεατές κάθε ηλικίας στην πλούσια ιστορία της Αθήνας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Δίνεται η ευκαιρία στους θεατές, με ειδικά ασύρματα τηλεχειριστήρια να κάνουν πράξη την ενεργή βιωματική συμμετοχή τους, κατευθύνοντας τους ηθοποιούς στην οθόνη και διαμορφώνοντας την εξέλιξη του show.

Με γυαλιά για 3D προβολές, μικροί και μεγάλοι ζουν ένα συναρπαστικό ταξίδι διασκέδασης και γνώσης. Μια σύγχρονη δράση ψυχαγωγικής εκπαίδευσης ενηλίκων, μια καινοτομία της σύγχρονης Ελληνικής εκπαίδευσης που προσφέρει στους επισκέπτες της πόλης μας, μια διασκεδαστική αναζήτηση της ιστορίας και του πολιτισμού μας.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 80 λεπτά.

Ημερομηνία:

Από: 08/07/2018 Εως: 29/08/2018

Τετάρτη και Κυριακή στις 17.30

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα στο: www.culturenow.gr/lightbox