Νέες ταινίες: Cry Macho, Αντίο Ηλίθιοι, Βασιλιάς Όττο

Οι νέες ταινίες που κυκλοφορούν στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου (16/9).

Νέες ταινίες: Cry Macho, Αντίο Ηλίθιοι, Βασιλιάς Όττο

Λίγες αλλά δυνατές είναι οι νέες κυκλοφορίες στις κινηματογραφικές αίθουσες από αυτή την Πέμπτη (16/9). Από τη μεγάλη επιστροφή του Κλιντ Ίστγουντ στη μεγάλη οθόνη, στη νέα αιχμηρή κωμωδία του Αλμπέρ Ντιποντέλ, μέχρι το ντοκιμαντέρ για το έπος της Πορτογαλίας του 2004 με πρωταγωνιστή τον Ότο Ρεχάγκελ. Αναλυτικά:

Cry Macho

Δραματική (2021)
Διάρκεια: 103'
Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ
Παίζουν: Κλιντ Ίστγουντ, Εντουάρντο Μινέτ, Ντουάιτ Γιόακαμ, Νατάλια Τράβεν, Φερνάντα Ουρεγιόλα

Πρώην σταρ του ροντέο και νυν ξεπεσμένος εκτροφέας αλόγων, ο Μάικ Μάιλο αναλαμβάνει να φέρει από το Μεξικό πίσω στο Τέξας τον 13χρονο γιο του πρώην αφεντικού του. Όταν τον εντοπίσει, οι μπράβοι της μητέρας του θα του κάνουν σαφή την άρνησή της να τον παραδώσει.

Αντίο, Ηλίθιοι

Κομεντί (2020)
Διάρκεια: 87'
Σκηνοθεσία: Αλμπέρ Ντιποντέλ
Παίζουν: Βιρζινί Εφιρά, Αλμπέρ Ντιποντέλ, Νικολά Μαριέ, Ζακί Μπερογέ

Μια κομμώτρια η οποία μαθαίνει πως έχει λίγους μήνες ζωής επιστρατεύει κάθε θεμιτό κι αθέμιτο τρόπο για να βρει το παιδί της, το οποίο εγκατέλειψε νεογέννητο πριν από 30 χρόνια. Ένας καταζητούμενος δημόσιος υπάλληλος κι ένας τυφλός αρχειοθέτης σπεύδουν προς βοήθειά της.

Βασιλιάς Όττο

Ντοκιμαντέρ (2021)
Διάρκεια: 0'
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Αντρέ Μαρκς

Η πορεία της ελληνικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου προς την κατάκτηση του Euro 2004 υπό την καθοδήγηση του Γερμανού προπονητή Ότο Ρεχάγκελ.

Μαθήματα Περσικών

Δραματική (2020)
Διάρκεια: 127'
Σκηνοθεσία: Βαντίμ Πέρελμαν
Παίζουν: Λαρς Έιντινγκερ, Ναουέλ Πέρεζ Μπισκαγιάρτ, Γιόνας Νάι

Στη Γαλλία του 1942 ο Ζιλ συλλαμβάνεται μαζί με άλλους Εβραίους και οδηγείται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Καταφέρνει να αποφύγει την εκτέλεση πείθοντας τους φύλακες ότι είναι Πέρσης, έτσι, όμως, αναλαμβάνει να διδάξει φαρσί στο διοικητή του στρατοπέδου, ο οποίος ονειρεύεται να εγκατασταθεί στο Ιράν όταν τελειώσει ο πόλεμος.

Οι ταινίες κυκλοφορούν στις αίθουσες από την Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου.