Έρχεται το «Last Night in Soho» με την Anya Taylor-Joy του Queen's Gambit - Ταξίδι στα «60s» (vid)

Ταξιδέψτε στα «60s» και στο Λονδίνο που έγινε το κέντρο του κόσμου - Έρχεται το «Last Night in Soho» με την Anya Taylor-Joy του Queen's Gambit

Έρχεται το «Last Night in Soho» με την Anya Taylor-Joy του Queen's Gambit - Ταξίδι στα «60s» (vid)

Ο Edgar Wright (Baby Driver, Shaun of the Dead) επιστρέφει στα σκηνοθετικά του καθήκοντα με το Last Night in Soho, ένα θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Anya Taylor-Joy του The Queen’s Gambit και πλέον κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας που μας προετοιμάζει για κάτι πολύ σκοτεινό τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η πλοκή του φιλμ ακολουθεί την Sandy (Thomasin Mackenzie) ένα νεαρό κορίτσι που τρελαίνεται για τον κόσμο της μόδας, καταφέρνει μυστηριωδώς να ταξιδέψει στα '60s και να συναντήσει το ίνδαλμά της, μια τραγουδίστρια. Όμως το Λονδίνο των '60s μοιάζει κάπως διαφορετικό από κοντά και αρχίζει να ξετυλίγεται κάτι πολύ πιο σκοτεινό από όσα τα φανταχτερά νέον φώτα και τα πολύχρωμα ρούχα φανερώνουν. Το ψυχεδελικό horror του Wright ξεδιπλώνεται σιγά σιγά στο νέο trailer και αυτή τη φορά βλέπουμε τον Matt Smith του The Crown να υποδύεται έναν "ψυχάκια" που παίζει ρόλο κλειδί για την υπόθεση.

Το σενάριο του "Last Night in Soho" έγραψε ο ίδιος ο Wright μαζί με την συνεργάτιδά του, Krysty Wilson-Cairns, που εργάστηκε στα "Penny Dreadful" και "1917". Απολαύστε το trailer της ταινίας, παρακάτω που ντύνεται φαντασμαγορικά από το κομμάτι "Downtown" της Petula Clark σε εκτέλεση της Taylor-Joy.

Το Last Night in Soho αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Οκτωβρίου 2021. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω:

πηγή: unboxholics