Νέες ταινίες: Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών, Ο Πράσινος Ιππότης, Best Sellers

Οι νέες ταινίες που κυκλοφορούν από την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου (9/9) στους κινηματογράφους. 

Νέες ταινίες: Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών, Ο Πράσινος Ιππότης, Best Sellers

Πολλές και ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες έχουμε αυτή την Πέμπτη (9/9) στις κινηματογραφικές αίθουσες. Από το νέο κεφάλαιο του Marvel Cinematic Universe, στο ανατρεπτικό σινεφίλ διαμαντάκι του Ντέιβιντ Λόουερι, μέχρι και την επιστροφή του Μάικλ Κέιν στη μεγάλη οθόνη. Αναλυτικά:

Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών

Περιπέτεια (2021)
Διάρκεια: 132'
Σκηνοθεσία: Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον
Παίζουν: Τόνι Λιουνγκ, Μισέλ Γιέο, Σίμου Λιού, Ακουαφίνα

Δουλεύοντας ως παρκαδόρος στο Σαν Φρανσίσκο, ο Σάιμον αναγκάζεται να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητά του και μαζί με τη μικρότερη αδελφή του Σιανλίνγκ και την επιστήθια φίλη του Κέιτι να αντιμετωπίσει τον πατέρα του. Τον αδίστακτο Σου Γουενγού, πανίσχυρο κάτοχο των δέκα μαγικών δαχτυλιδιών.

Ο Πράσινος Ιππότης

Περιπέτεια (2021)
Διάρκεια: 130'
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λόουερι
Παίζουν: Ντεβ Πατέλ, Αλίσια Βικάντερ, Τζόελ Έντγκερτον, Σον Χάρις

Ένα χρόνο μετά τη νικηφόρα μονομαχία του με τον Πράσινο Ιππότη, ο νεαρός Γκάουεν, ανιψιός του βασιλιά, πρέπει να τηρήσει την υπόσχεσή του και να ξεκινήσει ένα ταξίδι γεμάτο επικίνδυνες δοκιμασίες για να τον αντιμετωπίσει ξανά.

Best Sellers

Δραματική κομεντί (2021)
Διάρκεια: 100'
Σκηνοθεσία: Λίνα Ρέσλερ
Παίζουν: Μάικλ Κέιν, Όμπρεϊ Πλάζα, Γκάρι Ελγουις, Σκοτ Σπίντμαν

Ο Χάρις Σο είναι ένας μισάνθρωπος, αλκοολικός και αποτραβηγμένος από τον δημόσιο βίο λογοτέχνης του ενός μυθιστορήματος. Ένα εκκρεμές συμβόλαιό του, όμως, δίνει στη νεαρή κληρονόμο του εκδοτικού οίκου του τη δυνατότητα να τον αναγκάσει σε επαναδραστηριοποίηση. Έτσι, ξεκινούν οι δυο τους μια περιοδεία ανά την αμερικανική επαρχία, την οποία ο Σο κάνει ό,τι μπορεί για να σαμποτάρει.

Οι Εκκεντρικοί

Περιπέτεια (2020)
Διάρκεια: 116'
Σκηνοθεσία: Άντερς Τόμας Γιένσεν
Παίζουν: Μαντς Μίκελσεν, Νικολάι Λι Κάας, Νίκολας Μπρο, Αντρέα Χέικ Γκάντεμπεργκ

Ο Μάρκους, μισθοφόρος στο Αφγανιστάν, επιστρέφει στη Δανία όταν η γυναίκα του σκοτώνεται σε έκρηξη στο μετρό. Προσπαθώντας να τα βρει με την αποξενωμένη κόρη του, θα δεχτεί την επίσκεψη δυο παράξενων αγνώστων, οι οποίοι θα τον πείσουν πως το ατύχημα στο τρένο ήταν στην πραγματικότητα βομβιστική ενέργεια.

Αυτά που Λέμε και Αυτά που Κάνουμε

Κομεντί (2020)
Διάρκεια: 122'
Σκηνοθεσία: Εμανουέλ Μουρέ
Παίζουν: Νιλς Σνάιντερ, Βενσάν Μακέν, Εμιλί Ντεκέν, Καμιλιά Ζορντανά

Κατά τη διάρκεια τεσσάρων ημερών, η Νταφνέ και ο Μαξίμ, ξάδελφος του συντρόφου της που απουσιάζει για δουλειές, γνωρίζονται σιγά σιγά και εκμυστηρεύονται ο ένας στον άλλο ιστορίες, όλο και πιο προσωπικές, για τις παλιές και πρόσφατες ερωτικές τους περιπέτειες.

Οι Εραστές του Αρκτικού Κύκλου

Δραματική 1998
Διάρκεια: 112'
Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Χούλιο Μέντεμ με τους: Νάγια Νίμρι, Φέλε Μαρτίνεθ, Νάντσο Νόβο, Μαρού Βαλντιβίεζο

Η Άννα και ο Ότο γνωρίζονται σε ηλικία οκτώ ετών. Είναι η αρχή μιας μοναδικής ερωτικής ιστορίας, η οποία θα εξελιχθεί με περιπετειώδη τρόπο, για να κλείσει 17 χρόνια αργότερα στον αρκτικό κύκλο.

Ταξίδι στην Κριμαία

Δραματική (2019)
Διάρκεια: 96'
Σκηνοθεσία: Ναριμάν Αλίεφ
Παίζουν: Ακτέμ Σεϊταμπλάεφ, Ρεμζί Μπιλιάλοφ, Βίκτορ Ζντάνοφ

Έχοντας χάσει τον μεγάλο του γιο στον πόλεμο ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία, ο Μουσταφά αποφασίζει να πάρει τη σορό του και να τη θάψει στον τόπο που γεννήθηκε, την Κριμαία. Στο πλάι του νεότερου γιου του ξεκινάει ένα μακρύ κι επικίνδυνο ταξίδι.

Η Τροτέζα

Κωμωδία (1963)
Διάρκεια: 147'
Σκηνοθεσία: Μπίλι Γουάιλντερ
Παίζουν: Τζακ Λέμον, Λου Τζακόμπι, Σίρλεϊ Μακ Λέιν

Ένας καλόκαρδος Παριζιάνος πρώην αστυνομικός ερωτεύεται μια πόρνη και προσπαθεί να τη βγάλει από αυτήν τη ζωή υποδυόμενος έναν πλούσιο λόρδο που την πληρώνει για όλο το ωράριό της.

Η Επαφή

Δραματική (1971)
Διάρκεια: 115'
Σκηνοθεσία: Ίνγκμαρ Μπέργκμαν
Παίζουν: Μαξ Φον Σίντοφ, Ελιοτ Γκουλντ, Μπίμπι Άντερσον

Μια Σουηδέζα νοικοκυρά, μητέρα δυο παιδιών και παντρεμένη 15 χρόνια με ένα γιατρό, θα ερωτευτεί έναν Αμερικανοεβραίο αρχαιολόγο, επιζώντα του Ολοκαυτώματος. Αναζητώντας το πάθος που λείπει από το γάμο της, θα παγιδευτεί σε μια αδιέξοδη παράλληλη σχέση.

Μη Ζητάς Ανθρώπινη Αγάπη

Δραματική (1977)
Διάρκεια: 182'
Σκηνοθεσία: Στάνισλαβ Ροστότσκι
Παίζουν: Βιάτσεσλαβ Τιχόνοφ, Βαλεντίνα Βλαντιμίροβα, Μίκαϊλ Ντάντικο

Ο συνταξιούχος Ιβάν Ιβάνοβιτς, βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υιοθετεί ένα μικρό σέτερ, με το οποίο γίνονται αχώριστοι. Όταν όμως εκείνος μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ο Μπιμ θα ξεκινήσει ένα περιπετειώδες ταξίδι αναζήτησής του.

*Οι ταινίες κυκλοφορούν στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου.