Οι Νύχτες Πρεμιέρας πιάνουν λιμάνι!

Το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πιάνει λιμάνι και εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μέσω τριών εντυπωσιακών προβολών, δύο (διπλές) στις προβλήτες του λιμανιού και μία στην καρδιά της πόλης, στο εμβληματικό θέατρο.

Οι Νύχτες Πρεμιέρας πιάνουν λιμάνι!

Οι Νύχτες Πρεμιέρας, πιστές στην παράδοση που ξεκίνησαν με το Athens Open Air Film Festival με την ευχή να επεκτείνουν τις δράσεις τους εκτός των στενών ορίων του κέντρου και να προσφέρουν κινηματογραφικές προβολές υψηλής ποιότητας σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και γιορτάζουν την 27η έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας με μια σειρά προβολών σε εντυπωσιακά και ιστορικά σημεία του Πειραιά!

Το παρελθόν συναντά το παρόν με δύο προφεστιβαλικές, διπλές, open air προβολές τεσσάρων από τις πιο σπουδαίες και δημοφιλείς ταινίες - έναρξης στα χρονικά του Φεστιβάλ στο λιμάνι και με τη φιλοξενία μιας ξεχωριστής πρεμιέρας από το φετινό πρόγραμμα της 27ης διοργάνωσης στο κτίριο-κόσμημα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Προ-Φεστιβαλικό Event
Παρ. 17 & Σάβ. 18 Σεπτεμβρίου | Πέτρινη Αποθήκη, Πύλη 2 ΟΛΠ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (με προκράτηση*)

Δύο διπλές υπαίθριες προβολές τεσσάρων ταινιών στο χώρο έξω από την πέτρινη αποθήκη της Πύλης 2 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Φεστιβαλική Προβολή
Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου | Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Την πρώτη Κυριακή του Φεστιβάλ, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα είναι για πρώτη φορά ανάμεσα στις αίθουσες των Νυχτών Πρεμιέρας με την φιλοξενία μιας ξεχωριστής ταινίας του φετινού προγράμματος σε πρώτη πανελλήνια προβολή!

Ο τίτλος της ταινίας θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου του 27ου ΔΦΚ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, μέσω Viva.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ