James Bond - No Time To Die: Το ταξίδι του Daniel Craig ως "007" τελειώνει (vid)

Δείτε το νέο trailer της ταινίας του James Bond «Νo Time to Die» - Το φιλμ ήταν να κυκλοφορήσει το 2019, αλλά η πανδημία έβαλε... φρένο. 

James Bond - No Time To Die: Το ταξίδι του Daniel Craig ως "007" τελειώνει (vid)

Ο James Bond αποδεικνύεται...πολύ σκληρός για να πεθάνει ακόμη και αν την νεότερη κινηματογραφική του περιπέτεια ταλαιπώρησε έντονα η πανδημία, οδηγώντας σε απανωτές καθυστερήσεις, ενώ και ο προγραμματισμός της MGM την είχε καθυστερήσει μερικούς μήνες πριν το ξέσπασμα του κορονοϊού. Για την ιστορία απλά να αναφέρουμε πως αρχικά το No Time To Die ήταν να κυκλοφορήσει -ούτε λίγο ούτε πολύ- πριν από σχεδόν δυο χρόνια και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2019.

Επιτέλους, όμως, μπορούμε πλέον να μιλάμε για την οριστική και αμετάκλητη ημερομηνία πρεμιέρας του No Time To Die, της 25ης ταινίας του franchise και της τελευταίας με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, ο οποίος αισίως μετά από πέντε ταινίες, κρεμάει τα...περίστροφα του "Πράκτορα 007".

Για αυτό η MGM έδωσε στη κυκλοφορία το τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα του, η οποία στην Ευρώπη και στη χώρα μας θα γίνει μια βδομάδα νωρίτερα από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου, αντί για τις 8 Οκτωβρίου στον υπόλοιπο κόσμο.

Δείτε το trailer

πηγή: unboxholics