Spider-Man: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «No Way Home» με Πίτερ Πάρκερ και Doctor Strange

To τρίτο μέρος του ανανεωμένου «Spider-Man» κυκλοφόρησε - Έρχεται τον Δεκέμβρη το «No Way Home» - Πίτερ Πάρκερ και Doctor Strange επεμβαίνουν στην αλληλουχία του χρόνου.

Spider-Man: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «No Way Home» με Πίτερ Πάρκερ και Doctor Strange

Κυκλοφόρησε το τίζερ τρέιλερ της κινηματογραφικής ταινίας «Spider-Man: No Way Home», που θα βγει στις αίθουσες - κορονοϊού επιτρέποντος - στις 17 Δεκεμβρίου. Σκηνές από το τρέιλερ είχαν ήδη διαρρεύσει στα social media με την Sony τελικά να δίνει το υλικό στη δημοσιότητα και τους φανς του ήρωα «αράχνη» της Marvel να τρίβουν τα χέρια τους.

Η τρίτη ταινία με τον ηθοποιό Τομ Χόλαντ πίσω από τη μάσκα του Spider-man φέρνει κοντά τον Πίτερ Πάρκερ και τον Doctor Strange. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ ένα ατύχημα στα ξόρκια του Doctor Strange θα δημιουργήσει χάος στην αλληλουχία του χρόνου, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος αράχνη να έρθει αντιμέτωπος με όσους σούπερ κακούς έχουμε δει ως σήμερα στη μεγάλη οθόνη: όπως τον Doctor Octopus του Αλφρεντ Μολίνα και τον Electro του Τζέιμι Φοξ.

Εκτός από τους Τομ Χόλαντ, Ζεντάγια και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, πρωταγωνιστούν οι: Τζέικομπ Μπάταλον, Τζέι Μπι Σμουβ, Μαρίσα Τομέι, Τόνι Ρεβολόρι, Ανγούρι Ράις και Χάνιμπαλ Μπερές.