O Χρυσός Φοίνικας και η Χρυσή Άρκτος στις 27ες Νύχτες Πρεμιέρας!

Το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας φιλοξενεί δύο ταινίες που θα συζητηθούν πολύ και στην Ελλάδα: το «Titane» της Ζουλιά Ντικουρνό και το «Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό» του Ράντου Ζούντε.

O Χρυσός Φοίνικας και η Χρυσή Άρκτος στις 27ες Νύχτες Πρεμιέρας!

Με ξεχωριστή χαρά το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας ανακοίνωσε τους πρώτους τίτλους της φετινής διοργάνωσης με τις «χρυσές» πανελλήνιες πρεμιέρες των δύο μεγάλων φεστιβαλικών νικητών της κινηματογραφικής χρονιάς: του «Titane» της Ζουλιά Ντικουρνό και του «Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό» («Bad Luck Banging or Looney Porn») του Ράντου Ζούντε.

Ο πρόσφατος Χρυσός Φοίνικας («Titane») αποτελεί μια ευτυχή «επανασύνδεση» με μια παλιά φεστιβαλική γνώριμο, η οποία γνωρίζει αυτή τη στιγμή τη μεγάλη της καταξίωση, και η Χρυσή Άρκτος («Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό») δίνει την ευκαιρία στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας να συστήσει πρώτο στο ελληνικό κοινό μια από τις πιο αιρετικές και άξιες να συζητηθούν δημιουργίες των τελευταίων ετών.

Το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθεί από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2021.