Eternals: Το τελικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας της Marvel! (vid)

Κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας της Marvel, Eternals, σε σκηνοθεσία της Κλόι Ζάο

Eternals: Το τελικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας της Marvel! (vid)

Οι Eternals είναι μια φυλή αθάνατων εξωγήινων που ζουν μυστικά στη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας διαθέτουν διαφορετικές δυνάμεις και ικανότητες και για πρώτη φορά τώρα θα χρειαστεί να διακινδυνεύσουν τη μυστική τους ύπαρξη προκειμένου να σώσουν τον κόσμο.

Αυτή είναι η υπόθεση του «Eternals», της ίσως πιο πολυαναμενόμενης ταινίας της τέταρτης φάσης του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, ακόμη περισσότερο τώρα που η Κλόι Ζάο έρχεται με τη δύναμη του Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Ταινίας για τη «Χώρα των Νομάδων», δίνοντας στο στούντιο ακριβώς το καλλιτεχνικό άλλοθι που χρειαζόταν για να συνεχίσει τις περιπέτειές του εσαεί...

Οι 10 υπερήρωες του «Eternals» είναι η Τζέμα Τσαν (Σέρσι), ο Ρίτσαρντ Μάντεν (Ικαρις), ο Κουμάιλ Ναντζιάνι (Κίνγκο), η Λία ΜακΧιου (Σπράιτ), ο Μπράιαν Τάιρι Χένρι (Φάστος), η Λόρεν Ρίντλοφ (Μάκαρι), ο Μπάρι Κέογκαν (Ντρούιγκ), ο Ντον Λι (Γκίλγκαμες), η Σάλμα Χάγιεκ (Αζακ), η Αντζελίνα Τζολί (Θένα) και ο θνητός Κιτ Χάρινγκτον (Ντέιν Γουίτμαν).

«Γύρισα την ταινία ακριβώς με τον τρόπο που ήθελα να την γυρίσω, σε πραγματικές τοποθεσίες και με αρκετά πλάνα με ηλιοβασίλεμα. 360 μοίρες με την ίδια κάμερα με την οποία γύρισα το “Nomadland”. Είναι κάπως σουρεαλιστικό. Ακόμα περιμένω να μου δώσουν κάποιο άκυρο. Αλλά δεν έχει γίνει κάτι ακόμα. Νομίζω πως στάθηκα τυχερή με το ότι η Marvel είναι πρόθυμη στο να παίρνει ρίσκα και να κάνει κάτι διαφορετικό».

Αυτά είχε δηλώσει στο The Hollywood Reporter η Κλόι Ζάο, ενόψει της μεγάλης κυκλοφορίας των «Eternals» στις 5 Νοεμβρίου του 2021.

Δείτε παρακάτω το τελικό τρέιλερ της ταινίας: