«Στα Μαχαίρια 2»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Ελλάδα! (pic)

Ο σκηνοθέτης του «Knives Out 2», Ράιαν Τζόνσον, δίνει το σύνθημα της έναρξης των γυρισμάτων. Με φόντο την ελληνική θάλασσα!

«Στα Μαχαίρια 2»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Ελλάδα! (pic)

Ο Ράιαν Τζόνσον έστρεψε την κάμερά του στην ελληνική θάλασσα και σήμανε την έναρξη των γυρισμάτων του «Knives Out 2».

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις Σπέτσες, θα συνεχίσουν στο Πόρτο Χέλι και θα ολοκληρωθούν στο τέλος του Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου.

Το «Στα Μαχαίρια» του Ράιαν Τζόνσον, υπήρξε μια από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του σινεμά πριν ο κόσμος αλλάξει για πάντα και δεν υπήρχε καμμιά αμφιβολία ότι ο ιδιοφυής ντετέκτιβ Μπενουά Μπλάνκ του Ντάνιελ Κρεγκ θα αποτελούσε τον πρωταγωνιστή μιας σειράς ταινιών τα επόμενα χρόνια. Το τέλος της πανδημίας βρήκε το «Knives Out» κερδισμένο: το Netflix -ενώ τα διεκδικούσαν τόσο η Apple όσο και η Amazon- χρηματοδότησε τα 2 sequel της ταινίας για το αστρονομικό ποσό των 450 εκατομμυρίων δολαρίων με τον Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέφει φυσικά στο ρόλο ενός πολύ πιο κουλ Ηρακλή Πουαρό.

Το ensemble cast είναι εντυπωσιακό:

Πρώτος πρώτος ανακοινώθηκε ο Ντέιβ Μπαουτίστα για να τον ακολουθήσει λίγες μέρες μετά ο Έντουαρντ Νόρτον. Παίζουν ακόμη η Τζανέλ Μονέ («The Glorias», «Antebellum: Η Εκλεκτή») και η Κάθριν Χαν («WandaVision», «Mrs. Fletcher», «Captain Fantastic»), αλλά και ο Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, η Κέιτ Χάντσον, η Μάντελιν Κλάιν και η Τζέσικα Χέργουικ.

Πηγή: flix.gr