Ιντιάνα Τζόουνς 5: Τραυματίστηκε στον ώμο ο Χάρισον Φορντ, σταμάτησαν τα γυρίσματα! (pic)

Ο 78χρονος Χάρισον Φορντ τραυματίστηκε στον ώμο και σταμάτησαν τα γυρίσματα του Ιντιάνα Τζόουνς 5

Ιντιάνα Τζόουνς 5: Τραυματίστηκε στον ώμο ο Χάρισον Φορντ, σταμάτησαν τα γυρίσματα! (pic)

Εδώ και μερικές εβδομάδες, τα γυρίσματα της φιλόδοξης 5ης ταινίας του «Indiana Jones», με σκηνοθέτη τον Τζέιμς Μάνγκολντ, παραγωγό τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και διευθυντή φωτογραφίας τον Φαίδωνα Παπαμιχαήλ είχαν ξεκινήσει.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο 78χρονος Χάρισον Φορντ, ο οποίος φορά για 5η φορά τη σήμα-κατατεθέν δερμάτινη fedora του ήρωα και δένει στη ζώνη το μαστίγιό του. Στο πλευρό του, η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, η οποία δεν είναι άγνωστη στη Lucasfilm, καθώς είχε ένα μικρό ρόλο και στο «Solo: Α Star Wars Story», ο Τόμπι Τζόουνς, αλλά κι ο Μαντς Μίκελσεν!

Πληροφορίες από το Βόρειο Γιόρκσαϊρ, ήθελαν τον Φορντ σε τέλεια φόρμα: στην καθημερινή του προπόνηση για το ρόλο, κάνει 40 χιλιόμετρα με το ποδήλατό του.

Έφτασαν όμως άσχημα νέα από τα γυρίσματα στην Αγγλία, επιβεβαιωμένα με επίσημη δήλωση του στούντιο της Disney: ο Χάρισον Φορντ τραυμάτισε τον ώμο του (πόσο σοβαρά, άγνωστο).

Κατά τη διάρκεια της πρόβας μίας σκηνής πάλης, ο Χάρισον Φορντ τραυματίστηκε στον ώμο. Η παραγωγή περιμένει την εκτίμηση της αποθεραπείας του πρωταγωνιστή και το πρόγραμμα των γυρισμάτων θα διαμορφωθεί αναλόγως.

Η πρεμιέρα του «Indiana Jones 5» έχει από τώρα προγραμματιστεί για τις 29 Ιουλίου του 2022.

Πηγή: flix.gr