Για έκτη χρονιά, θερινό σινεμά στο ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ!

Το θερινό σινεμά επιστρέφει στο ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ για έκτο συνεχόμενο καλοκαίρι! 

Για έκτη χρονιά, θερινό σινεμά στο ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ!

Για έκτο συνεχόμενο καλοκαίρι, το Park your cinema, η σειρά υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), υποδέχεται το κοινό στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

Φέτος, το ΚΠΙΣΝ, για τις ταινίες που απευθύνονται σε ενήλικες, συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ενώ τις παιδικές ταινίες της ενότητας Park your cinema kids επιλέγει το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας.

Για αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, που χρειαζόμαστε να γελάσουμε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης παρουσιάζει μια σειρά από ταινίες που αποδεικνύουν ότι η κωμωδία είναι, τελικά, μια πολύ σοβαρή υπόθεση, εγκαινιάζοντας το φετινό πρόγραμμα προβολών με τον θρυλικό Ντέρεκ Ζουλάντερ που προσγειώνεται από τα catwalks των ‘00s στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Επιπλέον, το AΤΗICFF επιλέγει για τους μικρούς θεατές και τις οικογένειές τους ταινίες με πρωταγωνιστές απίθανους ήρωες που ξεφεύγουν από την ασφάλεια του κόσμου τους και ζουν αξέχαστες περιπέτειες ξεδιπλώνοντας, παράλληλα, ξεχωριστές ιστορίες για τη φιλία, την οικογένεια, την ενηλικίωση και το πώς γνωρίζουμε τον κόσμο και τον εαυτό μας μέσα από τις σχέσεις μας με τους άλλους. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν το πιο διασκεδαστικό κινηματογραφικό καλοκαίρι κάτω από τον έναστρο ουρανό του ΚΠΙΣΝ.

Όλες οι ταινίες προβάλλονται στις 21.00 στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Προτείνεται οι θεατές να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό και ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος. Τα προγράμματα Park your cinema και Park your cinema kids πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ και στις σελίδες του στα social media, @SNFCC.

Πηγή: flix.gr