Το City Drive-in επιστρέφει στον χώρο του «Ελληνικού Κόσμου»

Ο απόλυτος covid-free προορισμός, το City drive-in της Αθήνας επιστρέφει ανανεωμένο σε καινούργιο χώρο μια ανάσα από το κέντρο της πόλης με τροπική διάθεση.

Το City Drive-in επιστρέφει στον χώρο του «Ελληνικού Κόσμου»

Η ομάδα του Cinema Alive σας καλωσορίζει στον καινούργιο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254 – υπαίθριος χώρος όπισθεν του Ελληνικού Κόσμου) μια ανάσα από το κέντρο της πόλης στο πιο ασφαλές και προστατευμένο σημείο συνάντησης της Αθήνας.

Το City Drive-in επιστρέφει ανανεωμένο για δεύτερη χρονιά, αυτή τη φορά στο χώρο του «Ελληνικού Κόσμου» μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας με τροπική διάθεση!

Διαθέτοντας μία από τις μεγαλύτερες οθόνες σε υπαίθριο χώρο, το City Drive-in προσφέρει ευκρίνεια στην προβολή και στερεοφωνικό ήχο.

Στον χώρο του λειτουργεί food court με πεντανόστιμα urban comfort πιάτα και γλυκά με μενού που αλλάζει κάθε εβδομάδα, αλλά και bar με δροσερά cocktails. Το City drive in είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημένα κατοικίδια τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (facebook – instagram) και στην ιστοσελίδα www.citydrivein.gr.

Πηγή: culturenow.gr