Παραμένουν κλειστά το Cine Paris και η Αίγλη Ζαππείου

Δύο από τα πιο αγαπημένα και θρυλικά θερινά της Αθήνας, το Cine Paris και η Αίγλη Ζαππείου, παραμένουν κλειστά 

Παραμένουν κλειστά το Cine Paris και η Αίγλη Ζαππείου

Τα θερινά σινεμά άνοιξαν και καθώς περνούν οι κινηματογραφικές εβδομάδες ανοίγουν ακόμη περισσότερα, ανάμεσά τους κι αυτά που υπήρξαν διστακτικά στην έναρξη της θερινής περιόδου.

Ο κόσμος απέδειξε πως θα στηρίξει το σινεμά στην αίθουσα, γύρισε με ανυπομονησία στα αγαπημένα του στέκια και η μέχρι τώρα εικόνα της κίνησης στα θερινά σινεμά αποδεικνύει πως η σεζόν θα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων χρόνων.

Δύο σινεμά στην Αθήνα παραμένουν ωστόσο κλειστά.

Το Cine Paris στην οδό Κυδαθηναίων στην Πλάκα, που δεν λειτούργησε ούτε το καλοκαίρι του 2020 παραμένει κλειστό λόγω εργασιών στατικότητας που γίνονται στην περιοχή και καθυστέρησαν τόσο ώστε να μην επιτρέπουν το άνοιγμά του για τη θερινή σεζόν. Όλοι ελπίζουν πως το καλοκαίρι του 2022 ένα από τα ωραιότερα θερινά της πόλης θα είναι ανοιχτό.

Κλειστή θα είναι το καλοκαίρι και η Αίγλη του Ζαππείου, ένα από τα πιο ιστορικά σινεμά της πόλης, καθώς υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις σχετικά με το νέο ιδιοκτησιακό της καθεστώς. Αναμένουμε νεότερα, ενδεχομένως, αν όλα προχωρήσουν γρήγορα και άνοιγμά της μέσα στη σεζόν.

Το Σινέ Δεξαμενή που είχε μείνει κλειστό το καλοκαίρι του 2020 έχει επιστρέψει δυναμικά και πρωταγωνιστεί στο φετινό καλοκαίρι της πόλης.

Πηγή: flix.gr