To video game «Ghost of Tsushima» γίνεται ταινία! (vid)

Ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια τoυ PlayStation, τo «Ghost of Tsushima», φόρος τιμής στις ταινίες του Κουροσάβα, ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

To video game «Ghost of Tsushima» γίνεται ταινία! (vid)

Άλλο ένα παιχνίδι του PlayStation ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από την Sony Pictures και τη νεοσύστατη PlayStation Productions. Το «Ghost of Tsushima», ένα παιχνίδι το οποίο κυκλοφόρησε πέρσι από την Sucker Punch για το PlayStation 4, έρχεται να προστεθεί στην λίστα των παιχνιδιών, όπως το «Uncharted», «The Last of Us» και «Twisted Metal», που έχει σκοπό η Sony να μεταφέρει ως κινηματογραφικές ταινίες ή ως τηλεοπτικές σειρές.

Το Deadline αναφέρει η ταινία του «Ghost of Tsushima» βρίσκεται ήδη στα πρώτα στάδια παραγωγής με τον σκηνοθέτη του «John Wick», Τζακ Σταχέλσκι, να έχει αναλάβει την σκηνοθεσία. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό όσον αφορά το καστ και την ημερομηνία κυκλοφορίας της στις αίθουσες.

Το παιχνίδι, το οποίο έχει επηρεαστεί αρκετά από τις ταινίες του Ακίρα Κουροσάβα, διαδραματίζεται στην Φεουδαρχική Ιαπωνία το 1274, με πρωταγωνιστή τον Τζιν Σακάι, έναν πολεμιστή Σαμουράι της Φατρίας Σακάι, ο οποίος πρέπει να προδώσει τις ευγενείς αρχές του για να προσπαθήσει να νικήσει τον Χότουν Χαν και να διώξει τις στρατιές Μογγόλων του από το νησί της Τσουσίμα, συνδυάζοντας μερικές από τις πιο όμορφες ψηφιακές τοποθεσίες που έχουμε δει ποτέ με καλογραμμένους χαρακτήρες και ένα αρκετά βαθύ σύστημα μάχης που θυμίζει αρκετά μερικές από τις πιο κλασσικές ταινίες του Κουροσάβα, με το soundtrack να το υπογράφει ένας από τους πιο διάσημους Ιάπωνες συνθέτες, ο Σιγκέρου Ουμεμπαγιάσι.

Το «Ghost of Tsushima» είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια του PlayStation 4 για την Sony, πουλώντας τα περισσότερα αντίτυπα (2.4 εκατομμύρια) για νέο IP μέσα σε τρεις μόλις μέρες.

Πηγή: flix.gr