Ο «Απόστρατος» επιστρέφει με online προβολές! (vid)

Η αξιόλογη ταινία του Ζαχαρία Μαυροειδή, ο «Απόστρατος», επιστρέφει online από τις 19 μέχρι και τις 31 Μαρτίου.

Ο «Απόστρατος» επιστρέφει με online προβολές! (vid)

Η έξοδος του «Απόστρατου» πέρσι τον Φεβρουάριο διακόπηκε απότομα λόγω της πανδημίας και συνεχίστηκε το καλοκαίρι σε θερινές προβολές.

Τώρα, η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Ζαχαρία Μαυροειδή επιστρέφει σε online προβολές για όλον τον κόσμο από το viva.gr από τις 19 μέχρι και τις 31 Μαρτίου.

Ο «Απόστρατος» αφηγείται την ιστορία ενός τριαντάρη επιχειρηματία στα όρια της χρεοκοπίας ο οποίος μετακομίζει στου Παπάγου, στη μονοκατοικία του παππού του, απόστρατου αξιωματικού που δεν ζει πια. Καθώς εγκλιματίζεται στο νέο σπίτι, συναντά παλιούς παιδικούς φίλους και γνωρίζει έναν ηλικιωμένο γείτονα. Μαθαίνοντας για την φιλία του δεξιού, συντηρητικού παππού του με τον αριστερό, φτωχό συναγωνιστή του, αρχίζει να συνειδητοποιεί πολλά πράγματα, όχι μόνο για το παρελθόν της χώρας του αλλά και για το παρελθόν της οικογένειάς του και εν τέλει για τον ίδιο του τον εαυτό.

Χρήσιμες πληροφορίες για τις online προβολές του «Απόστρατου»

Η ταινία θα προβάλλεται σε παγκόσμια διανομή χωρίς γεωγραφικό περιορισμό.
Η ταινία θα προβάλλεται σε συγκεκριμένες ώρες: 00.00, 03.00, 06.00, 08.00, 11.00, 18.00 και 21.00. Ωστόσο ο θεατής θα έχει περιθώριο να την δει για άλλες τέσσερις ώρες μετά την ώρα έναρξης.
Τιμή εισιτηρίου: 5,5 ευρώ.