Monday του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ και η αφίσα της ταινίας! (vid)

Λίγο πριν από την κυκλοφορία του στην Αμερική, το πολυαναμενόμενο «Monday» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου έχει επίσημο τρέιλερ και αφίσα!

Monday του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ και η αφίσα της ταινίας! (vid)

Η καινούρια (πολυαναμενόμενη) ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, γυρισμένη στην Αθήνα (και την Αντίπαρο), με πρωταγωνιστές δυο ανερχόμενους σταρ, τον Σεμπάστιαν Σταν και την Ντενίζ Γκαφ, θα έκανε την πρεμιέρα της τον περασμένο Απρίλιο στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα, πριν η πανδημία ακυρώσει τα φεστιβάλ και σχεδόν τις ίδιες μας τις ζωές για μερικούς μήνες.

Το φιλμ προβλήθηκε τελικά στο TIFF Industry Selects του φεστιβάλ του Τορόντο, μια σειρά από προβολές για επαγγελματίες, ταινιών που αν τα πράγματα ήταν όπως παλιά θα συμπεριλαμβάνονταν στο επίσημο πρόγραμμά του, το οποίο φέτος ήταν σημαντικά μικρότερο απ΄ό,τι συνήθως. Και είναι έτοιμο για να βγει στην Αμερική από την IFC στις 16 Απριλίου.

Το «Monday» είναι η ιστορία του Μίκι και της Κλόι, δυο Αμερικανών τους οποίους συστήνει σε ένα πάρτι ο Αργύρης (η επιλογή του ονόματος του ήρωα όχι δεν είναι τυχαία) του Γιώργου Πυρπασόπουλου καθώς, κατά τη γνώμη του, δυο Αμερικάνοι στην Αθήνα έχουν εξ΄ορισμού τόσα κοινά που οφείλουν να γίνουν ζευγάρι. Και πέρα από κάθε προσδοκία αυτό που μοιάζει μια άβολη και αμήχανη μεθυσμένη γνωριμία, θα εξελιχθεί σε κάτι που θα κρατήσει την Κλόι στην Αθήνα παρότι ετοιμαζόταν να γυρίσει για πάντα πίσω στην Αμερική και θα κάνει τον μουσικό και dj Μίκι να βρει μια κοπέλα με την οποία θα πηγαίνει στα πάρτι, αντί να βρίσκει σε κάθε ένα μια για να φεύγει από αυτά. Το φιλμ είναι μια ρομαντική ιστορία για ανθρώπους που προσπαθούν να ξεφύγουν με κάθε τρόπο από τις ευθύνες της ωριμότητας και της ενηλικίωσης, που ζουν τη ζωή τους σαν να είναι συνέχεια Παρασκευή, προσπαθώντας να ξεχάσουν ότι η Δευτέρα είναι πάντα λίγο μετά και αναπόφευκτα θα έρθει.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Monday»:

Πηγή: flix.gr