Mortal Kombat: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ και είναι καταιγιστικό! (vid)

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Mortal Kombat και είναι εντυπωσιακό! 

Mortal Kombat: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ και είναι καταιγιστικό! (vid)

Ο κόσμος ήθελε εδώ και πολύ καιρό να δει πως θα μοιάζει το νέο remake του Mortal Kombat και μετά τα πρώτα στιγμιότυπα, έφτασε η μεγάλη στιγμή του πρώτου trailer, το οποίο, κυκλοφόρησε η Warner Bros. Δεν δείχνει απολύτως κανένα έλεος! Όπως είχαν υποσχεθεί οι συντελεστές του μας δίνει μια γεύση από την υπέρμετρη βία και τα εντυπωσιακά εφέ, με σκηνές βγαλμένες από τη λατρεμένη σειρά βιντεοπαιχνιδιών.

Θα χορτάσετε από σκηνές με όλους τους γνωστούς μαχητές του Mortal Kombat όπως τη Sonya, τον Kung Lao, Liu Kang, Raiden, Shang Tsung, ενώ στο φινάλε οι Scorpion και Sub-Zero κλέβουν την παράσταση κυριολεκτικά. Ο Scorpion, κιόλας, ακούγεται να λέει την εμβληματική του ατάκα "Get over here" που ίσως να είναι και το highlight αυτού του trailer.

Η σκηνοθεσία είναι του Simon McQuoid σε παραγωγή του James Wan (Saw). Το cast της ταινίας αποτελείται από τους: Lewis Tan (Deadpool 2) ως Cole Young, Jessica McNamee (The Meg) ως Sonya Blade, Josh Lawson (Bombshell) ως Kano, Tadanobu Asano (Midway) ως Lord Raiden, Mehcad Brooks (Supergirl) ως Jackson Briggs, Ludi Lin (Aquaman) ως Liu Kang, Chin Han (Skyscraper) ως Shang Tsung, Joe Taslim (Star Trek Beyond) ως Bi-Han and Sub-Zero, και Hiroyuki Sanada (Skyscraper) ως Hanzo Hasashi και Scorpion.

Το Mortal Kombat θα κάνει πρεμιέρα σε αίθουσες και HBO Max (ΗΠΑ) στις 16 Απριλίου 2021.

Πηγή: unboxholics.com