Κρίστεν Στιούαρτ: Η πρώτη της φωτογραφία ως ...πριγκίπισσα Νταϊάνα! (pic)

Η Κρίστεν Στιούαρτ ετοιμάζεται να υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στη νέα ταινία του Χιλιανού Πάμπλο Λαραΐν

Κρίστεν Στιούαρτ: Η πρώτη της φωτογραφία ως ...πριγκίπισσα Νταϊάνα! (pic)

Μετά την «Jackie», ο Χιλιανός σκηνοθέτης Πάμπλο Λαραΐν καταπιάνεται με μια ακόμη δυναμική και τραγική γυναικεία φιγούρα της σύγχρονης ιστορίας, πάντα με τον δικό του, όχι συμβατικά βιογραφικό, τρόπο.

Το «Spencer» δανείζεται τον τίτλο του από το πατρικό όνομα της πριγκίπισσας Νταϊάνα και διαδραματίζεται σε μια αυστηρά ορισμένη χρονική στιγμή: στη διάρκεια τριών ημερών, ένα Σαββατοκύριακο τον Δεκέμβριο του 1991 στο Σάντριγχαμ, όταν η σύζυγος του Πρίγκιπα Καρόλου αντιλαμβάνεται πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ο γάμος της είναι μια αποτυχία κι ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου να γίνει μια μέρα βασίλισσα.

«Όλοι - ή τουλάχιστον όλοι στη γενιά μου - μεγαλώσαμε μαθαίνοντας ότι σε ένα παραμύθι ο πρίγκιπας βρίσκει την πριγκίπισσα, την παντρεύεται και τελικά εκείνη γίνεται βασίλισσα» λέει ο Λαραΐν. «Αυτό είναι το παραμύθι που ξέρουμε. Όταν όμως κάποια λέει, "δεν θέλω να γίνω βασίλισσα, προτιμώ να είμαι απλώς ο εαυτός μου", είναι μια μεγάλη απόφαση, μια ανατροπή στο παραμύθι. Μια τέτοια απόφαση ήταν κάτι που με εξέπληττε πάντα και νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να την πάρεις. Κι αυτή ακριβώς θα είναι η καρδιά της ταινίας μας».

Το φιλμ, γραμμένο από τον Στίβεν Νάιτ του «Locke», προγραμματίζεται θεωρητικά για έξοδο στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2021, λίγο πριν την 25η επέτειο από το θάνατο της Λαίδης Νταϊάνα. Χαρακτηριστική ταυτότητα στην ταινία, εκτός από την επιλογή της Κρίστεν Στιούαρτ και το προφίλ του Λαραΐν, δίνει η πληροφορία ότι διευθύντρια φωτογραφίας είναι η Γαλλίδα Κλερ Ματόν, διακεκριμένη για της δουλειά της στο «Atlantiques» της Ματί Ντιοπ και το «Πορτρέτο μιας Γυναίκας που Φλέγεται» της Σελίν Σιαμά. Δείτε παρακάτω το λανσάρισμα της πρώτης φωτογραφίας του «Spencer»:

Πηγή: flix.gr