Ο Χοακίν Φίνιξ ως Ναπολέων στο πρότζεκτ - ζωής του Ρίντλεϊ Σκοτ!

Η Apple πήρε τα δικαιώματα του νέου πρότζεκτ του Ρίντλεϊ Σκοτ για τη ζωή του Ναπολέοντα, τον οποίο θα υποδύεται ο Χοακίν Φίνιξ!

Ο Χοακίν Φίνιξ ως Ναπολέων στο πρότζεκτ - ζωής του Ρίντλεϊ Σκοτ!

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ έχει έτοιμο το «The Last Duel» με τους Ματ Ντέιμον, Μπεν Άφλεκ και Άνταμ Ντράιβερ, το οποίο έχει προγραμματιστεί για πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2021. Τον Μάρτιο, ξεκινά την επόμενη, καλοντυμένη, παραγωγή του: την ιστορία της οικογένειας Γκούτσι, με ένα καστ που περιλαμβάνει τους Lady Gaga, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζάρεντ Λέτο, Αλ Πατσίνο, Άνταμ Ντράιβερ. Ταυτόχρονα, εκκρεμεί τι θα γίνει με το επόμενο «Alien», για το οποίο είναι ήδη έτοιμο το σενάριο.

Κι ενώ πατάει τα 83 και θα έπρεπε να κάνει μια παύση, εκείνος συνεχίζει ολοταχώς με ένα πρότζεκτ-ζωής.

Ανακοινώθηκε πριν από 3 μήνες ότι θα ενώσει δυνάμεις ξανά με τον πρωταγωνιστή του από τον «Μονομάχο», Χοακίν Φίνιξ, στον οποίο έδωσε το φιλόδοξο ρόλο του «Ναπολέοντα Βοναπάρτη».

Το «Kitbag» θα επικεντρώνεται στην ιστορία του Μέγα Ναπολέοντα πριν τις μάχες που του χάρισαν τον χαρακτηρισμό «μέγας», αλλά και στην γεμάτη εντάσεις σχέση του με την γυναίκα του Ζοζεφίνα.

Σήμερα, διαβάζουμε ότι η ταινία έφυγε από το στούντιο της 20th Century Fox. Η Apple ανέλαβε τη χρηματοδότηση και πήρε τα δικαιώματα, ξεκινώντας κι επισήμως την προπαραγωγή και τοποθετώντας τα γυρίσματα (τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλία) σε ένα χρόνο από τώρα: αρχές του 2022.

«Με συναρπάζει η ιστορία του Ναπολέοντα, πάντα με γοήτευε....» λέει ο Σκοτ. «Εμφανίστηκε από το πουθενά και έγινε κυρίαρχος του κόσμου. Ταυτόχρονα όμως πάλευε μία ερωτική μάχη με την άπιστη Ζοζεφίνα. Κατέκτησε τον κόσμο, προσπαθώντας να κερδίσει την αγάπη της. Αλλά δεν τα κατάφερε. Έγινε κατακτητής για να την καταστρέψει και τελικά κατέστρεψε τον εαυτό του».

Κι όσο για τον Χοακίν Φίνιξ: «Κανένας άλλος δε θα μπορούσε για μένα να είναι ο Ναπολέων. Μόνο ο Χοακίν θα μπορέσει να τον ερμηνεύσει, όπως τον έχω οραματιστεί. Από το τίποτα, έπλασε τον πιο σύνθετο Αυτοκράτορα στην ιστορία του σινεμά στον «Μονομάχο». Τώρα, με το ευφυές σενάριο του Ντέιβιντ Σκάρπα θα απογειώσει το ρόλο...».

Πηγή: flix.gr