Αλέν Ντελόν - Ζαν Πολ Μπελμοντό: Οι αιώνιοι έφηβοι γιόρτασαν μαζί! (pics)

Οι δυο μεγάλοι Γάλλοι ηθοποιοί, Αλέν Ντελόν και Ζαν Πολ Μπελμοντό, πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας

Αλέν Ντελόν - Ζαν Πολ Μπελμοντό: Οι αιώνιοι έφηβοι γιόρτασαν μαζί! (pics)

Τα δυο εν ζωή ιερά τέρατα του γαλλικού αλλά και παγκόσμιου κινηματογράφου, οι Αλέν Ντελόν και Ζαν Πολ Μπελμοντό πέρασαν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων, στέλνοντας το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα σ΄ αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε!

Τι κι αν ο Ντελόν έχει πατήσει τα 85 και ο Μπελμοντό βαδίζει στα 88, δεν χάνουν το κέφι τους και ζουν σαν έφηβοι!

Με σπουδαία καριέρα και αμέτρητες διακρίσεις, οι δυο τους έπαιξαν μαζί σε μεγάλες ταινίες όπως το «Παρίσι Καίγεται» του Ρενέ Κλεμάν το 1966, το «Borsalino» του Ζακ Ντερέ το 1970, το «Χίλιες και Μια Νύχτες» της Ανιές Βαρντά το 1995 και το «Ανάμεσα σε Δυο Μπαμπάδες» του Πατρίς Λεκόντ το 1998.

Δυο αστέρες του γαλλικού σινεμά, με αρκετές κόντρες που δεν στάθηκαν εμπόδιο στην φιλία τους.

«Αγάπη των διαφορών». Έτσι είχε χαρακτηρίσει ο Ζαν Μπελμοντό την φιλία του με τον Αλέν Ντελόν. «Με κοίταξε με τα βαθυγάλαζα μάτια του και με κόμπλαρε. Ήμασταν πολύ νέοι και ανταγωνιστές. Ποτέ δεν υπήρχε χώρος και για τους δυο. Όμως, καταφέραμε να γίνουμε φίλοι. Τον αγαπώ τον Αλέν, σαν αδερφό μου. Ήταν δίπλα μου κάθε στιγμή, όταν έπαθα το εγκεφαλικό, το 2001».

Ο Ντελόν του στάθηκε εκεί σαν αδερφός. Δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του και έδειξε πόσο ξεχωριστή είναι η σχέση τους!