Tαινία: Το «The Little Things» θυμίζει «Seven» και με αυτό το cast πρέπει να δεις το trailer!

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί, Denzel Washington, Rami Malek και Jared Leto, πρωταγωνιστούν στην ταινία «The Little Things».

Tαινία: Το «The Little Things» θυμίζει «Seven» και με αυτό το cast πρέπει να δεις το trailer!

Η Warner Bros. Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του "The Little Things", ενός αστυνομικού θρίλερ με έντονα vibes από το "Seven" του David Fincher, δια χειρός του σκηνοθέτη των "The Highwaymen" και "Blindside", John Lee Hancock. Αυτό που κλέβει την παράσταση και κυριολεκτικά εξυψώνει την ταινία είναι το άκουσμα του πρωταγωνιστικού cast, το οποίο περιλαμβάνει τρία βαρβάτα και βραβευμένα με Όσκαρ ονόματα.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Denzel Washington (Training Day, Fences), Rami Malek (Bohemian Rhapsody) και Jared Leto (Requiem for a Dream, Dallas Buyers Club). Εδώ ο Deke (Washington) και ο σερίφης Baxter (Malek) συνεργάζονται για να βρουν τα ίχνη ενός serial killer που καραδοκεί στο Los Angeles. Η έρευνά τους όμως τους οδηγεί σε έναν βασικό ύποπτο (Leto) και ξεβράζονται τα τραύματα του παρελθόντος, που ο Deke πίστευε πως είχε θαμμένα.

Ακόμη συμπρωταγωνιστούν οι εξής: Natalie Morales (Battle of the Sexes), Chris Bauer (True Blood), και Terry Kinney (Billions). Το The Little Things αποτελεί μια από τις ταινίες που θα κυκλοφορήσου ταυτόχρονα στις αίθουσες και το HBO Max στις 29 Ιανουαρίου 2021.

Πηγή: unboxholics