To «Mad Max: Furiosa» έρχεται τον Ιούνιο του 2023

H Warner ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του «Mad Max: Furiosa», του prequel του «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής», το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

To «Mad Max: Furiosa» έρχεται τον Ιούνιο του 2023

Τι υπέροχη μέρα! Η Warner Bros. ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του «Mad Max: Furiosa», του prequel της ταινίας «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής», σε σκηνοθεσία Τζορτζ Μίλερ, για τις 23 Ιουνίου 2023. Και μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποκλειστικά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Από ό,τι φαίνεται ο Μίλερ δεν έχει σκοπό να ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας πριν το 2022, μιας και για την ώρα είναι απασχολημένος με άλλη μια ταινία φαντασίας το «Three Thousand Years of Longing» με πρωταγωνιστές τους Ίντρις Έλμπα και Τίλντα Σουίντον.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Άνια Τέιλορ-Τζόι, στον ρόλο του εμβληματικού ρόλου της Furiosa (αντί της Σαρλίζ Θερόν), Κρις Χέμσγουορθ και Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ. Μέχρι στιγμής λεπτομέρειες γύρω από το σενάριο παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό αλλά η ταινία φαίνεται πως θα ακολουθεί την Furiosa σε νεαρή ηλικία και θα μάθουμε περισσότερα για τα γεγονότα που την οδήγησαν να γίνει το δεξί χέρι του Immortan Joe αλλά και αργότερα ηγέτιδα και το πρόσωπο της επανάστασης. Η σκηνοθεσία του prequel θα είναι του Μίλερ, με το σενάριο να το έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τον ελληνικής καταγωγής Νικ Λαθούρις.

Πηγή: flix.gr