Η Ελένη Καραΐνδρου τη μουσική για το «The Last Planet» του Τέρενς Μάλικ

Η σπουδαία Ελένη Καραΐνδρου θα επιμεληθεί τη μουσική στο «The Last Planet» του Τέρενς Μάλικ.

Η Ελένη Καραΐνδρου τη μουσική για το «The Last Planet» του Τέρενς Μάλικ

Το «The Last Planet», από τα λίγα που γνωρίζουμε όπως συμβαίνει πάντα με τις ταινίες του Τέρενς Μάλικ, είναι μια ταινία που αναπαριστά κεφάλαια από τη ζωή του Χριστού μέσα από τις παραβολές των Ευαγγελίων. Πρωταγωνιστές θα είναι ο Γκέζα Ρέριγκ στο ρόλο του Ιησού (ο Ούγγρος ποιητής που πρωταγωνίστησε συγκλονιστικά στον «Γιο του Σαούλ»), ο Ματίας Σχούναρτς στο ρόλο του Αγίου Πέτρου (ο Βέλγος ηθοποιός κρατά ένα ρόλο και στο «Μια Κρυφή Ζωή», την προηγούμενη ταινία του Τέρενς Μάλικ) και ο Μαρκ Ράιλανς, που υποδύεται τον Διάβολο, όχι σε μία, αλλά σε τέσσερις ενσαρκώσεις του!

Η ταινία ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της το Δεκέμβριο του 2019, αλλά όπως συμβαίνει πάντα με τις ταινίες του Τέρενς Μάλικ, θα αργήσει πολύ να παρουσιαστεί σε κοινό, επιπρόσθετα και λόγω της πανδημίας που κάνει τα πάντα να κυλούν πιο αργά.

Τώρα μαθαίνουμε (από το Deadline) πως στην ταινία θα γράψει τη μουσική η Ελένη Καραΐνδρου, η σπουδαία Ελληνίδα συνθέτρια, η οποία θα συμπεριλάβει στο ενεργητικό της τη συνεργασία με ακόμη έναν σπουδαίο σκηνοθέτη - μετά την εμβληματική της επαγγελματική σχέση με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο.

Κανείς δεν γνωρίζει αν η Καραΐνδρου θα γράψει πρωτότυπη μουσική ή κάποια θέματα ή αν ο Μάλικ θα χρησιμοποιήσει κάποιο προϋπάρχον θέμα της, όπως είχε κάνει στο «Voyage of Time: Life’s Journey» όπου είχε ακουστεί το «Lament I».

Πηγή: flix.gr