Στο Netflix θα παίξει η ταινία που μετέτρεψε την Αθήνα σε Hollywood με τον John David Washington

Η Ελλάδα στο Netflix - Η Αθήνα θα διαφημιστεί σε όλο τον κόσμο με το επερχόμενο θρίλερ δράσης «Born to Be Murdered» - Πρωταγωνιστεί ο John David Washington.

Στο Netflix θα παίξει η ταινία που μετέτρεψε την Αθήνα σε Hollywood με τον John David Washington

Την πληροφορία πως το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα προβολής του θρίλερ δράσης με τίτλο "Born to Be Murdered", δημοσίευσε το The Hollywood Reporter. Πρόκειται για την ταινία όπου πρωταγωνιστεί ο John David Washington του TENET και γιος του βραβευμένου με Όσκαρ, Denzel Washington, η οποία γυρίστηκε εξ'ολοκλήρου στην Ελλάδα, σε παραγωγή του Luca Guadagnino του "Call me By Your Name" και σκηνοθεσία του Ferdinando Cito Filomarino, στενού συνεργάτη του προαναφερθέντος σκηνοθέτη.

Είναι αξιοσημείωτο πώς πέρυσι τον Μάρτιο όπου έλαβαν χώρα τα γυρίσματα στο Σύνταγμα, η Αθήνα και το κέντρο της μετατράπηκαν σε...Χόλιγουντ, καθώς γυρίστηκε μια μεγάλη σκηνή μάχης με διαδηλωτές. Η παραγωγή έκανε το γύρο της Ελλάδας αφού έγιναν εκτεταμμένα γυρίσματα στα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια και τη Καλαμπάκα. Το ότι μια τόσο μεγάλη παραγωγή, που τίμησε την χώρα μας για τον τόπο γυρισμάτων, θα κάνει το γύρο του κόσμου και θα διαφημιστεί μέσω του Netflix, είναι αναμφίβολα μεγάλη υπόθεση για την εγχώρια βιομηχανία του κινηματογράφου.

Η πλοκή της ταινίας αποτελεί ελεύθερη μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του 1945 που έγραψε ο Dennis Allan, ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε η συγγραφέας Elinore Denniston. Αυτή αφηγείται την περιπέτεια ενός ζευγαριού που βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα και βρίσκεται στη δίνη μιας συνωμοσίας με τραγικές συνέπειες.

Στη ταινία μαζί με τον Washington συμπρωταγωνιστούν οι βραβευμένη με Όσκαρ Alicia Vikander (The Danish Girl, Ex Machina), Boyd Holbrook (Logan, Narcos), Vicky Krieps, ενώ αρκετοί έλληνες ηθοποιοί συμμετέχουν κιόλας όπως οι Γιώργος Πυρπασόπουλος, Πάνος Κορώνης, Λένα Κιτσοπούλου και Ανδρέας Μαριανός.

To Born to Be Murdered θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του μέσα στο 2021 από τη συχνότητα του Netflix.

Πηγή: unboxholics