Dreamland: Κυνηγητό, δράση και έρωτας σε western σκηνικό στη νέα ταινία της Margot Robbie

Πρώτο trailer για την ταινία «Dreamland», όπου συμπρωταγωνιστεί ο Finn Cole του Peaky Blinders και η γοητευτική Margot Robbie.

 

Dreamland: Κυνηγητό, δράση και έρωτας σε western σκηνικό στη νέα ταινία της Margot Robbie

Η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για το Dreamland του Miles Joris-Peyrafitte με πρωταγωνίστρια την σταρ του Birds of Prey, Margot Robbie. Το σενάριο της δραματικής αυτής ταινίας ανέλαβε ο Nicolaas Zwart και πλάι στη διάσημη ηθοποιό, συμπρωταγωνιστεί ο Finn Cole του Peaky Blinders.

Στην υπόθεση θα δούμε την Robbie να υποδύεται την Allison Wells, όταν πέντε άνθρωποι σκοτώνονται και οι τοπικές αρχές κοντά στο Τέξας την κυνηγούν για να τη συλλάβουν. Εκεί, θα την ανακαλύψει ο Eugene Evans και αντί να την παραδώσει και να πάρει τα $10.000 που έχουν κηρύξει οι αρχές για το «κεφάλι της» για να βοηθήσει την οικογένεια και τη φάρμα του, θα την ερωτευτεί και θα ξεκινήσουν μαζί μια ερωτική σχέση, με τραγικές συνέπειες και κατάληξη.

Το Dreamland θα προβληθεί σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 13 Νοεμβρίου, ενώ στις 17 του ίδιου μήνα θα κυκλοφορήσει και σε VOD μορφή. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.

Πηγή: unboxholics