To Γαλλικό Ινστιτούτο γιορτάζει την τέχνη του animation με δωρεάν ταινίες online

Από 14 μέχρι 31 Οκτωβρίου, συνδεθείτε στην ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος ifg.gr και ανακαλύψτε δωρεάν και χωρίς εγγραφή 13 ταινίες animation (δυο μεγάλου μήκους και 11 μικρού) με ελληνικούς υπότιτλους

To Γαλλικό Ινστιτούτο γιορτάζει την τέχνη του animation με δωρεάν ταινίες online

Το Institut français (Παρίσι), σε συνεργασία με το AFCA – Γαλλικό Σύλλογο Κινηματογράφου Animation – ταξιδεύει για άλλη μια φορά το γαλλικό θεσμό της Γιορτής του Animation και στο εξωτερικό. Από 14 μέχρι 31 Οκτωβρίου, μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος ifg.gr και ανακαλύψτε δωρεάν και χωρίς εγγραφή 13 ταινίες animation (δυο μεγάλου μήκους και 11 μικρού) με ελληνικούς υπότιτλους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ταινίες μεγάλου μήκους Adama και Yellowbird, μια επιλογή ταινιών μικρού μήκους χωρίς διαλόγους για τους μικρότερους φίλους καθώς και τον κύκλο Tales of Africa, μια επιλογή γαλλόφωνων ταινιών μικρού μήκους από αφρικάνικες χώρες.

Στις 27/10, η ASIFA Hellas σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, διοργανώνει επίσης δωρεάν διαδικτυακές προβολές και μια στρογγυλή τράπεζα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Animation. Το αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου ifg.gr.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ