O Mel Gibson παίζει έναν Άι Βασίλη που όλοι θέλουν να τον φάνε στο trailer του Fatman

Έρχεται η Χριστουγεννιάτικη ταινία με πρωταγωνιστή τον Mel Gibson - Δείτε το trailer του «Fatman», έχοντας τον ρόλο ενός ξιπασμένου και κακεντρεχή Άι Βασίλη.

O Mel Gibson παίζει έναν Άι Βασίλη που όλοι θέλουν να τον φάνε στο trailer του Fatman

Τα Χριστούγεννα είναι πολύ μακριά για να ξεκινήσουν ακόμη και τα Harrods να στολίζονται αλλά το trailer του Fatman είναι ίσως η πιο παράξενη ταινία με θέμα την εν λόγω γιορτή και φυσικά θα έβγαινε μέσα στο -ήδη παράξενο- 2020. Στην ταινία που σκηνοθετούν οι αδελφοί Ian και Eshom Nelms πρωταγωνιστεί ο Mel Gibson στο ρόλο ενός ξιπασμένου και κακεντρεχή Άι Βασίλη.

Την παραμονή των Χριστουγέννων ένα κακομαθημένο 12χρονο αγόρι λαμβάνει ένα κάρβουνο για δώρο μέσα στην καθιερωμένη κάλτσα και εξοργίζεται τόσο, που προσλαμβάνει έναν ικανότατο εκτελεστή για να τον ξεπαστρέψει. Έλα που όμως ο Άι Βασίλης είναι σε φάση "δεν με νοιάζει" μιας και οι δουλειές του βρίσκονται σε ύφεση και έχει μετατραπεί σε έναν πικρόχολο αλκοολικό παππού, ο οποίος είναι έτοιμος για όλα αλλά και να μπει σε έναν κύκλο βίας που έχει επαναληφθεί ουκ ολίγες φορές.

Στον ρόλο του εκτελεστή βρίσκουμε τον εξαιρετικό Walton Goggins του The Hateful Eight, ενώ το αγόρι ενσαρκώνει ο Chance Hurstfield. Απολαύστε το trailer αυτής της κατάμαυρης κωμωδίας παρακάτω.

Το Fatman εκτός απροόπτου αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις ΗΠΑ στις 13 Νοεμβρίου και στις 17 Νοεμβρίου θα γίνει διαθέσιμο σε ψηφιακές πλατφόρμες.

Πηγή: unboxholics