Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου Dune! (vid)

Δείτε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου Dune του Ντενί Βιλνέβ, με ένα καστ από ...άλλον πλανήτη!

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου Dune! (vid)

Ένα προσωπικό-στοίχημα για τον σκηνοθέτη του: το «Dune» του Ντενί Βιλνέβ, με ένα διαστημικό καστ (Τίμοθι Σαλαμέ, Οσκαρ Αϊζακ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σαρλότ Ράμπλινγκ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Ζεντάγια, Τζέισον Μομόα) θα έρθει να αναμετρηθεί με όλους όσοι έχουν επιχειρήσει (ανάμεσά τους φυσικά ο Ντέιβιντ Λιντς αλλά και ο Αλεχάντρο Χοδορόφσκι) να μεταφέρουν την ομότιτλη σειρά βιβλίων επιστημονικής φαντασίας του Φρανκ Χέρμπερτ στην μεγάλη οθόνη. Εκείνος το τόλμησε, με σενάριο που συνυπογράφει με τους Έρικ Ροθ («The Curious Case of Benjamin Button») και Τζον Σπέιτς («Passengers»).

Το πρότζεκτ αποτελεί ένα όνειρο ζωής για τον Ντενί Βιλνέβ, ο οποίος έχει δηλώσει πως «σκοπός μου είναι να φτιάξω την ταινία του "Πολέμου των Άστρων" που δεν είδα ποτέ. Κατά κάποιον τρόπο, έναν "Πόλεμο των Άστρων" για ενήλικες. Θα δούμε...».

Το τρέιλερ κυκλοφόρησε και μάς επιτρέπει να κοιτάξουμε από την κλειδαρότρυπα το σύμπαν που κατασκεύασε ο Καναδός σκηνοθέτης, ο οποίος έχει ήδη δώσει και με το παραπάνω τα διαπιστευτήριά του στην επιστημονική φαντασία με τα «Arrival» και «Blade Runner 2049».

Γυρισμένο στην Ιορδανία και στα Αραβικά Εμιράτα «σε τοποθεσίες που μοιάζει αδύνατο να πιστέψεις ότι υπάρχουν πάνω στον πλανήτη μας» όπως είχε δηλώσει ο πρωταγωνιστής Τίμοθι Σαλαμέ, το φιλμ ακολουθεί την ιστορία ενός νεαρού βασιλιά στον πλανήτη Ντιουν που προσπαθεί να τον προστατεύσει ακόμη κι αν ο τόπος που το ανθρώπινο είδος διάλεξε να κατοικήσει είναι απόλυτα εχθρικός απέναντί του.

Το «Dune» αναμένεται στις αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου.

Πηγή: flix.gr