Ο Μίκι Ρουρκ στην Αθήνα για τα γυρίσματα της ταινίας με θέμα τον Άγιο Νεκτάριο

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Αμερικανός ηθοποιός Μίκι Ρουρκ, προκειμένου να συμμετάσχει στα γυρίσματα ταινίας για τον Άγιο Νεκτάριο.

Ο Μίκι Ρουρκ στην Αθήνα για τα γυρίσματα της ταινίας με θέμα τον Άγιο Νεκτάριο

Η ταινία με τίτλο «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Man of God) της Γιελένα Πόποβιτς που αφηγείται το βίο του Αγίου Νεκταρίου, βρίσκεται στη φάση του δεύτερου κύκλου των γυρισμάτων της.

Εκτός του Μίκι Ρούρκ στην ταινία παίζουν ο Άρης Σερβετάλης, ο Ρώσος Αλεξάντερ Ποπόφ καθώς και πολλοί Έλληνες ηθοποιοί: Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη,Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και άλλοι.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Simeon Entertainment και της View Master Films, σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου, το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος Ο Γραικός και το Eurogroup Ltd, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής της Deep Dream, της Ingenuity-FO και του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας).

Ο 67χρονος Μίκι Ρουρκ έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος φορώντας μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό, γυαλιά ηλίου και καουμπόικο καπέλο.