Επιστρέφει με μια νέα εκδοχή το «Rocky 4»!

Με αφορμή την 35η επέτειο της ταινίας, ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε ότι το «Rocky 4» θα ξανακυκλοφορήσει στις αίθουσες, κάπως διαφορετικό!

Επιστρέφει με μια νέα εκδοχή το «Rocky 4»!

Η θρυλική 4η ταινία του franchise «Rocky» γιορτάζει την 35η επέτειό της το Νοέμβριο κι ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα φέρει στις αίθουσες μία νέα εκδοχή!

Η απόλυτη αναμέτρηση Αμερικής-Ρωσίας στην τέταρτη ταινία του «Rocky» και λίγο πριν την εκπνοή του Ψυχρού Πολέμου.

Το «Rocky IV» κυκλοφόρησε στις 27 Νοεμβρίου του 1985 και φέτος, η MGM ετοιμάζει πανηγυρικούς εορτασμούς της επετείου του!

Πάνω από όλα: έδωσε την άδεια στον Σιλβέστερ Σταλόνε να ξαναμοντάρει την ταινία σ' ένα εκ νέου director's cut. Τι θα αφαιρέσει και τι υπάρχει επι πλέον να προσθέσει; Μάς δίνει ένα μικρό στοιχείο, αλλά τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψουμε σε λίγους μήνες.

Πάντως ο ίδιος έκανε την ανακοίνωση αυτή στα social media, δηλώνοντας:

«Για την 35η επέτειο του, το «Rocky 4» θα ξανακυκλοφορήσει στις αίθουσες με το Director's Cut που ετοιμάζω. Μέχρι στιγμής, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Γεμάτο ψυχή. Ευχαριστώ το στούντιο της MGM για την ευκαιρία να ψυχαγωγήσω τον κόσμο...».

Να θυμίσουμε ότι στο 2ωρο masterclass που έδωσε στις Κάννες το 2019, ο Σταλόνε είχε αποκαλύψει ότι στα γυρίσματα της ταινίας, παραλίγο να πεθάνει!

«Για να γυρίσουμε τη σκηνή του τελικού αγώνα προπονηθήκαμε για 4 μήνες. Το γύρισμα πήρε 2 μέρες, αλλά είχαμε κάνει 4 μήνες προπόνηση. Στο τέλος του είπα “ΟΚ ξέρουμε τα βήματα, αλλά ας τα ξεχάσουμε. Πάμε να μπούμε κανονικά. Χτύπα.” Ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. Του είχα πει όμως να χτυπήσει κανονικά. Και τα γάντια που χρησιμοποιούσαν τότε έχουν πλέον καταργηθεί – είναι πολύ επικίνδυνα, πολύ μικρά. Με ισοπέδωσε. Το μόνο που θυμάμαι είναι ένα ελικόπτερο να με παίρνει από το σετ και να πηγαίνει στην εντατική. Έμεινα στο νοσοκομείο 4 μέρες. Με χτύπησε τόσο δυνατά που σταμάτησε την καρδιά μου. Οι γιατροί νόμιζαν ότι ήμουν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Κυκλοφορούσαν κάτι καλόγριες και ιερείς και σκεφτόμουν «ω πεθαίνω μάλλον»....».

Πηγή: flix.gr