Το trailer του «The Batman» με τον Robert Pattinson διψάει για εκδίκηση και ακούει Nirvana

Γεμάτο μίσος, μονομαχίες και μια ντουζίνα από villains. Κυκλοφόρησε το trailer του νέου Batman με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson υπό τους ήχους των Nirvana.

Το trailer του «The Batman» με τον Robert Pattinson διψάει για εκδίκηση και ακούει Nirvana

Επιτέλους, η μεγάλη αποκάλυψη του DC FanDome που όλοι περίμεναν με τρελή ανυπομονησία έγινε. Το πρώτο trailer του The Batman δημοσιεύθηκε από τη Warner Bros αποκαλύπτοντας έτσι για πρώτη φορά ολοκληρωτικά τον νέο Σκοτεινό Ιππότη του Robert Pattinson.

Έτσι, όπως τον οραματίστηκε ο σκηνοθέτης Matt Reeves, θα δούμε τον Bruce Wayne στα πρώτα του χρόνια ως Caped Crusader, κάτι σαν "Year Two" φανταστείτε και μάλιστα θα υπάρχει σε ένα διαφορετικό και δικό του σύμπαν από τους υπόλοιπους προκατόχους του στη μεγάλη οθόνη. Φαίνεται πως κάποιος στέλνει παράξενα... ραβασάκια στον Dark Knight και ο «καλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου» θα πρέπει να λύσει αυτόν τον γρίφο. Επίσης, η DC έδωσε στη δημοσιότητα και ένα σωρό νέα στιγμιότυπα:

Το trailer μπορεί να έδειξε μόνο την Zoe Kravitz ως Catwoman, τον Paul Dano ως The Riddler,τον Jeffrey Wright ως Commissioner Gordon, και τον Peter Sarsgaard που λογικά θα μεταμορφωθεί κάποια στιγμή στον Two-Face, αλλά μένει να δούμε και τους Colin Farrell ως Penguin, Andy Serkis ως Alfred, και John Turturro ως Carmine Falcone. Το The Batman θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2021.

Πηγή: unboxholics