O Liam Neeson ψάχνει απεγνωσμένα εκδίκηση -ξανά- στο trailer του "Honest Thief"

Κάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά από εποχής "Taken", o ηθοποιός Liam Neeson επιστρέφει στην ταινία "Honest Thief".

O Liam Neeson ψάχνει απεγνωσμένα εκδίκηση -ξανά- στο trailer του "Honest Thief"

Ο Liam Neeson από τον ρόλο του στην τριλογία των "Taken" η δημοτικότητά του εκτοξεύθηκε και μετατράπηκε σε έναν αστέρα ταινιών δράσης. Σε μια ακόμη νέα του ταινία θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά: να ψάχνει, να βρίσκει και να σκοτώνει αυτούς που πηγαίνουν να του την φέρουν. Δόθηκε, λοιπόν, στη δημοσιότητα από την Open Road το πρώτο trailer του Honest Thief.

Σε αυτό ο Neeson υποδύεται έναν ληστή τραπεζών -και πρώην πεζοναύτη- ο οποίος αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία με σκοπό να "εξαγοράσει" την ελευθερία του και μια μικρότερη ποινή, ώστε να μπορέσει να ζήσει ήρεμα το υπόλοιπο της ζωής του με την γυναίκα που αγαπά. Όταν όμως καταδεικνύει στις αρχές που είναι τα λεφτά που έχει κλέψει όλα αυτά τα χρόνια, οι δύο διεφθαρμένοι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεσή του (Jai Courtney και Anthony Ramos) αποφασίζουν να τα πάρουν οι ίδιοι τους. Έτσι, βρίσκεται σε μια πλεκτάνη εναντίον του και θα πρέπει να ξαναβρεί τα παλιά του ένστικτα για να καθαρίσει το όνομά του, μια και καλή.

Στην ταινία που υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά ο συνδημιουργός του Ozark, Mark Williams, παίζουν οι Kate Walsh (Grey's Anatomy), Robert Patrick και Jeffrey Donovan. Η πρεμιέρα του Honest Thief έχει οριστεί για τις 9 Οκτωβρίου 2020.

Πηγή: unboxholics