O Jude Law θα είναι ο νέος Captain Hook στο remake του Peter Pan

Το ένα blockbuster πίσω από το άλλο υπογράφει ο Bρετανός ηθοποιός Jude Law. Θα ενσαρκώσει τον Captain Hook στο remake του Peter Pan.

O Jude Law θα είναι ο νέος Captain Hook στο remake του Peter Pan

Tο ένα blockbuster πίσω από το άλλο υπογράφει ο Jude Law, ο οποίος έγινε γνωστό πως βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για να υποδυθεί τον νέο Captain Hook στο επερχόμενο remake του Peter Pan. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, η live-action μεταφορά του κλασικού κινουμένων σχεδίων φιλμ του 1953 δια χειρός Disney θα έχει τον τίτλο "Peter Pan and Wendy" και τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο David Lowery.

Επίσης, γίνεται λόγος πως ο Will Smith είπε το "όχι" στην πρόταση της Disney, έχοντας παίξει ο ίδιος του με επιτυχία το Τζίνι στο remake του Aladdin, για αυτό και ο επόμενος στη λίστα ήταν ο Jude Law, που τελευταία περνάει μια "blockbuster" φάση στη καριέρα του. Τον έχουμε δει άλλωστε τόσο στο MCU παίζοντας στο Captain Marvel αλλά και στο Fantastic Beasts 2 υποδυόμενος τον Dumbledore.

Ήδη έχουν βρεθεί τα παιδιά που θα παίξουν τον Peter Pan και την Wendy, με τους Alexander Molony και Ever Anderson να αναλαμβάνουν αντίστοιχα τους ρόλους (φωτογραφία).

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω παραμύθι μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, καθώς υπάρχει το πασίγνωστο "Hook"(1991) του Steven Spielberg με τον Robin Williams στο ρόλο του Peter Pan και τον Dustin Hoffman στον ομώνυμο ρόλο, καθώς και το "Pan"(2015) του Joe Wright με τους Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Rooney Mara και Levi Miller.

Πηγή: unboxholics