Νέες ταινίες: Το Κόλπο του Αιώνα, Όνειρα στην Καλιφόρνια, Wild Rose

Οι νέες ταινίες που κυκλοφορούν από την αυτή την Πέμπτη (9/7) στους κινηματογράφους.

Νέες ταινίες: Το Κόλπο του Αιώνα, Όνειρα στην Καλιφόρνια, Wild Rose

Πληθώρα νέων (και παλιών αγαπημένων) ταινιών θα δουν και αυτή την εβδομάδα οι ελληνικοί κινηματογράφοι. Συγκεκριμένα, από αυτή την Πέμπτη (9/7) στα σινεμά κυκλοφορούν οι εξής ταινίες:

Wild Rose

Δραματική
Διάρκεια: 101'
Σκηνοθεσία: Τομ Χάρπερ
Παίζουν: Τζέσι Μπάκλεϊ, Τζούλι Γουόλτερς, Σόφι Οκονέντο, Τζέιμς Χάρκνες

H Ρόουζ-Λιν Χάρλαν είναι μια 23χρονη τραγουδίστρια κάντρι με δύο ανήλικα παιδιά, που μόλις αποφυλακίστηκε. Το όνειρό της είναι να αφήσει την Γλασκόβη για το Νάσβιλ, αλλά κυνηγώντας το παραμελεί διαρκώς τις οικογενειακές υποχρεώσεις της. Μέχρι που κάποια στιγμή θα πρέπει να επιλέξει…

Η Νύχτα του Κυνηγού

Θρίλερ
Διάρκεια: 93'
Σκηνοθεσία: Τσαρλς Λότον
Παίζουν: Ρόμπερτ Μίτσαμ, Σέλεϊ Γουίντερς, Λίλιαν Γκις, Πίτερ Γκρέιβς

Ένας παράφρονας ιεροκήρυκας, δολοφόνος γυναικών, παντρεύεται τη χήρα ενός ληστή τράπεζας, για να μάθει από τα δύο μικρά παιδιά του πού βρίσκονται κρυμμένα τα χρήματα της ληστείας.

Made in Italy

Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 94'
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Ντ'Άρσι
Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Λίντσεϊ Ντάνκαν, Μάικλ Ρίτσαρντσον, Βαλέρια Μπιλέλο

Ένας ζωγράφος που έχει αποξενωθεί από το γιο του, διευθυντή μιας λονδρέζικης γκαλερί, ταξιδεύει μαζί του ως την Τοσκάνη για να επισκευάσουν το παρατημένο εξοχικό τους. Τον πρώτο τον συνδέουν βαθιές αναμνήσεις με τη γραφική βίλα, την οποία ο δεύτερος θέλει εσπευσμένα να πουλήσει.

Το Κόλπο του Αιώνα

Περιπέτεια
Διάρκεια: 114'
Σκηνοθεσία: Άριελ Γουίνογκραντ
Παίζουν: Γκιγιέρμο Φρανκέλα, Ντιέγκο Περέτι, Πάμπλο Ράγκο

Στο Μπουένος Άιρες του 2006 μια ομάδα μικροκακοποιών σχεδιάζει να ληστέψει ένα υποκατάστημα της Banco Rio κάνοντας μια εντυπωσιακή είσοδο και μια εντελώς απρόβλεπτη έξοδο.

Το Κόλπο του Αιώνα

Περιπέτεια
Διάρκεια: 114'
Σκηνοθεσία: Άριελ Γουίνογκραντ
Παίζουν: Γκιγιέρμο Φρανκέλα, Ντιέγκο Περέτι, Πάμπλο Ράγκο

Στο Μπουένος Άιρες του 2006 μια ομάδα μικροκακοποιών σχεδιάζει να ληστέψει ένα υποκατάστημα της Banco Rio κάνοντας μια εντυπωσιακή είσοδο και μια εντελώς απρόβλεπτη έξοδο.

Όνειρα στην Καλιφόρνια

Δραματική
Διάρκεια: 113'
Σκηνοθεσία: Νίσα Γκανάτρα
Παίζουν: Ντακότα Τζόνσον, Τρέισι Έλις Ρος, Μπιλ Πούλμαν, Κέλβιν Χάρισον Τζούνιορ

Η Γκρέις Ντέιβις είναι ένα από τα κορυφαία αστέρια της μουσικής σκηνής, σε μια κρίσιμη στιγμή της καριέρας της. Να ρισκάρει ένα καινούριο άλμπουμ, όπως τη συμβουλεύει η νεαρή, αφοσιωμένη βοηθός της με όνειρα παραγωγού, ή να «αποσυρθεί» στις πίστες του Λας Βέγκας; Ένας ανερχόμενος μουσικός θα γίνει ο απρόσμενος καταλύτης στη σχέση ζωής των δυο γυναικών.

Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το Μαγικό Διαμάντι

Animation
Διάρκεια: 81'
Σκηνοθεσία: Μάριτ Μουμ Άουνε, Ράσμους Α. Σίβερτσεν

Ένας κακόβουλος πρίγκιπας και μια δαιμόνια βασίλισσα έχουν αποκτήσει το Μαγικό Διαμάντι, το οποίο σύμφωνα με ένα θρύλο εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του. Ένας άτακτος πιτσιρικάς, όμως, καταφέρνει να το κλέψει, ενώ ο αδίστακτος πειρατής Μαυροδόντης βρίσκεται στα ίχνη του.

Ένα Γιατρό Παρακαλώ

Κωμωδία
Διάρκεια: 90'
Σκηνοθεσία: Τριστάν Σεγκελά με τους: Μισέλ Μπλαν, Χακίμ Τζεμιλί, Σολέν Ριγκό

Την παραμονή των Χριστουγέννων ο Σερζ είναι ο μόνος διαθέσιμος γιατρός έκτακτης ανάγκης. Χτυπημένος από έναν πόνο στη μέση, θα χρειαστεί τη βοήθεια ενός ντελιβερά, ο οποίος θα οικειοποιηθεί την ιδιότητά του και θα επιχειρήσει να προβεί σε τηλεφωνικά «καθοδηγούμενες» διαγνώσεις.

Η Δίκη

Σινεφίλ
Διάρκεια: 118'
Σκηνοθεσία: Όρσον Γουέλς
Παίζουν: Άντονι Πέρκινς, Ζαν Μορό, Όρσον Γουέλς, Ακιμ Ταμίροφ, Ρόμι Σνάιντερ

Η κοινότοπη ζωή ενός τραπεζικού υπαλλήλου ανατρέπεται όταν δύο άγνωστοι άντρες έρχονται σπίτι του για να τον συλλάβουν χωρίς σαφή κατηγορία και να τον οδηγήσουν στον ανακριτή, παρότι ο ίδιος δεν έχει κάνει καμιά παράνομη πράξη.

Οι ταινίες κυκλοφορούν στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 9 Ιουλίου.