Ταξίδι στην Ελλάδα: Η ταινία που αναδεικνύει την ελληνική κουζίνα

Η γαστριμαργική κωμωδία The Trip επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, ταξιδεύοντας αυτή τη φορά τους θεατές στις ομορφιές της Ελλάδας και αναδεικνύοντας με μοναδικό τρόπο την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Ταξίδι στην Ελλάδα: Η ταινία που αναδεικνύει την ελληνική κουζίνα

Η «συνταγή» της ταινίας γνωστή, για όσους έχουν παρακολουθήσει τα ταξίδια των Στιβ Κούγκαν και Ρομπ Μπράιντον στην Αγγλία (2010), την Ιταλία (2014) και την Ισπανία (2017), με το δίδυμο των αγαπημένων ηθοποιών να ταξιδεύει σε διαφορετικές χώρες, παρουσιάζοντας με τον δικό τους τρόπο τα όμορφα τοπία, τα αρχαιολογικά μνημεία και απολαμβάνοντας πολλά πιάτα τοπικής κουζίνας. Τελευταίος σταθμός στο ταξίδι τους λοιπόν, η Ελλάδα.

Η ταινία Ταξίδι στην Ελλάδα (The Trip to Greece), σε σκηνοθεσία Μάικλ Γουιντερμπότομ, κυκλοφορεί στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Πέμπτη 2 Ιουλίου, με την κάμερα να ακολουθεί τους ηθοποιούς σε ένα «ταξίδι επιστροφής» στη δικής τους Ιθάκη, με ενδιάμεσους σταθμούς, μεταξύ άλλων, στους Δελφούς, στην Αθήνα, στην Επίδαυρο, στην Ύδρα, στο Σπήλαιο Διρού, στη Χαλκιδική και αλλού. Οι ίδιοι, δοκιμάζουν μερικά από τα καλύτερα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, γνωρίζουν με την ελληνική μουσική και σχολιάζουν με χιουμοριστικά τρόπο ό,τι όμορφο ή ιδιαίτερο συναντούν στο δρόμο τους.

Όσο περιμένουμε και τις δικές μας διακοπές να ξεκινήσουν, δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα πιο ευχάριστο από μία βραδιά σε θερινό σινεμά, που θα μας ανοίξει την όρεξη να εξερευνήσουμε την Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι…

Πηγή: olivemagazine