Πώς είναι σήμερα το σπίτι που γυρίστηκε η Παριζιάνα

Πώς είναι σήμερα το σπίτι που φιλοξένησε μερικές από τις πιο γνωστές ατάκες όπως το Σούζυ τρως; Από την περίφημη ελληνική ταινία «Η Παριζιάνα» με τη Ρένα Βλαχοπούλου. 

Πώς είναι σήμερα το σπίτι που γυρίστηκε η Παριζιάνα

Η Παριζιάνα αποτελεί μία από τις πιο κλασικές ελληνικές ταινίες του παλιού κινηματογράφου. Δυνατό καστ και αμίμητες ατάκες, την έχουν κατατάξει σε μια απο τις αγαπημένες του ελληνικού κοινού. Συνεχίζεται σήμερα το ταξίδι στις γειτονιές και τα μέρη που γυρίστηκαν σκηνές του αγαπημένου ελληνικού κινηματογράφου και αυτή τη φορά μας μεταφέρει στην γειτονιά και το σπίτι της Πελαγίας, δηλαδή της Ρένας Βλαχοπούλου που υποδύεται την Παριζιάνα.

Πώς είναι σήμερα το σπίτι που φιλοξένησε μερικές από τις πιο γνωστές ατάκες όπως το Σούζυ τρως; Η Παριζιάνα προκαλεί νοσταλγικά συναισθήματα θυμίζοντας συνήθειες και στιγμές μιας άλλης Ελλάδας. Γι’ αυτό ίσως έχει αγαπηθεί τόσο πολύ. Το ιδιαίτερο και συνεχές χιούμορ, βέβαια, βοηθούν πολύ σε αυτό.

Η υπόθεση της ταινίας Παριζιάνα: Ξεκινά στην Αθήνα αλλά μεταφέρεται σταδιακά στη Μύκονο όπου επίσης έγιναν πολλά από τα γυρίσματα. Προκειμένου να ξεφύγει από τις απαιτητικές πελάτισσές της και να κερδίσει επιπλέον χρήματα, η Πελαγία την οποία υποδύεται η Ρένα Βλαχοπούλου πείθεται από την αδελφή της (Έρρικα Μπρόγιερ) να ανοίξουν έναν οίκο μόδας στο Κολωνάκι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο exploringgreece.tv