Assassin's Creed Valhalla: Με άρωμα... Σκανδιναβίας και Βίκινγκς! (vid & pics)

Το franchise του Assassin's Creed ταξιδεύει στην Σκανδιναβία και στην Αγγλία του 9ου αι., υποσχόμενο μεγάλες και αιματηρές μάχες στο Assassin's Creed Valhalla!

Assassin's Creed Valhalla: Με άρωμα... Σκανδιναβίας και Βίκινγκς! (vid & pics)

Από την αρχαία Ελλάδα με ήρωες την Κασσάνδρα και τον Αλέξιο το Assassin's Creed (όπως έπραξε και το God of War) θα ταξιδέψει αυτή τη φορά στην Σκανδιναβία με τους νέο της τίτλο Assassin's Creed Valhalla, με νέο ήρωα ένα πολεμιστή Βίκινγκ, όπως αποκάλυψε το τρέιλερ για το νέο εγχείρημα της Ubisoft!

Η ιστορία διαδραματίζεται τον 9ο αιώνα, κατά τη διάρκεια της μεγάλης εισβολής σκανδιναβικών πληθυσμών σε βρετανικά εδάφη. Επομένως, όπως μαρτυράει και το τρέιλερ άλλωστε, δεν είναι απίθανο να βρεθούμε αντιμέτωποι με τον βασιλιά του Ουέσεξ, Αλφρέδο τον Μέγα, ο οποίος απώθησε επιτυχημένα τους Βίκινγκς από τα εδάφη του.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, το Assassin's Creed έχει αποκτήσει στους τελευταίους του τίτλους πολλά RPG χαρακτηριστικά, ωστόσο πλέον φαίνεται ότι θα εισαχθούν και στοιχεία από strategy games! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο παίκτης δεν θα είναι απλός πολεμιστής αλλά θα διοικεί ακόμα στρατούς και οικισμούς, προσφέροντας άφθονες ώρες gameplay μακριά από το main story.

Οι Βίκινγκς, εκτός των άλλων, ήταν πρωτοπόροι στην ναυσιπλοΐα και λαμπροί θαλασσοπόροι. Είναι εύλογο λοιπόν να περιμένουμε για μία ακόμα φορά οι ναυμαχίες να καταλαμβάνουν βασικό ρόλο στο παιχνίδι. Κατά τ' άλλα περιμένουμε αιματηρές και μεγάλες μάχες, μια νέα γκάμα όπλων όπως τσεκούρια με πρωταγωνιστή βέβαια πάντα την κρυφή λεπίδα, η οποία έχει συνοδεύσει όλους τους ήρωες της σειράς μέχρι σήμερα!

Το νέο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει κοντά στις γιορτές, μαζί με τις νέες κονσόλες του PlayStation και του Xbox και θα είναι διαθέσιμο για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ που παρουσίασε η Ubisoft: